Λίγα παιχνίδια έχει σήμερα το πρόγραμμα στο στοίχημα, με το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου να συνεχίζεται με δύο αναμετρήσεις από τον έκτο όμιλο. Οι άσπονδοι φίλοι Αυστριακοί και Ούγγροι συγκρούονται απόψε το απόγευμα, με τους πρωτους να έχουν κακή παράδοση, αφού δεν έχουν νικήσει τους γείτονές τους σε επίσημη διοργάνωση από το 1934. Οχι μόνο αυτό, αλλά η Ουγγαρία έχει και την παράδοση με το μέρος της, αφού σε σύνολο 137 αναμετρήσεων έχει συνολικά 66 νίκες, ενώ αρκετές είναι και οι ισοπαλίες. Πάντως η Αυστρία έρχεται από τρομερές εμφανίσεις στα προκριματικά, οι οποίες μετατράπηκαν σε μετριότατες στα φιλικά, με την άμυνά της να μην πείθει, την ώρα που επιθετικά έχει ποιότητα και μένει να δούμε τι πρόσωπο θα παρουσιάσει.

Στο άλλο ματς της ημέρας η Πορτογαλία αντιμετωπίζει την Ισλανδία και ο Φερνάντο Σάντος αγωνιά για το ποσοστό ετοιμότητας του σταρ Ρικάρντο Κουαρέσμα, ο οποίος δινόταν ως αμφίβολος. Από εκεί και πέρα, οι Πορτογάλοι θέλουν να ξεκινήσουν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους στο Euro 2016 και μένει να δούμε κατά πόσο οι πρωτάρηδες Ισλανδοί μπορούν να αποτελέσουν πραγματικό πρόβλημα για τον Κριστιάνο Ρονάλντο και την παρέα του. Διαβάστε εδώ όλα τα αγωνιστικά νέα και τις εκτιμήσεις από την πέμπτη ημέρα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Στο Κόπα Αμέρικα που συνεχίζεται με την τρίτη αγωνιστική των ομίλων, εκεί όπου για τον τέταρτο όμιλο η Αργεντινή συγκρούεται με τη Βολιβία με τα πράγματα να έχουν ξεκαθαρίσει για αμφότερες τις ομάδες. Η πρωτη έχει ήδη προκριθεί, η δεύτερη... πάει σπίτι της και όλο το ενδιαφέρον πέφτει στο ματς της Χιλής με τον Παναμά, εκεί όπου όποια χάσει... χάνεται, όμως και η ισοπαλία είναι υπέρ της Χιλής. Διαβάστε εδώ τα σενάρια πρόκρισης, τα αγωνιστικά νέα και τα προγνωστικά των ματς του Κόπα Αμέρικα.

Τέλος, στα του υπόλοιπου κουπονιού, συνεχίζεται ο... μαραθώνιος στη Serie B' της Βραζιλίας, όπου μέσα σε ένα μήνα έχουν πραγματοποιηθεί οχτώ αγωνιστικές και η αποψινή θα είναι η 9η. Πρέπει να προσέχουμε το γεγονός ότι οι ομάδες δεν προλαβαίνουν να κάνουν ούτε μια κανονική προπόνηση, ενώ οι αποστάσεις είναι τεράστιες και έχουν καταπονήσει αφάνταστα τους παίχτες εκτός από τα συνεχόμενα ματς. Η Βάσκο θέλει να δώσει απαντήσεις έπειτα από την πρώτη ήττα έπειτα από 34 ματς και υποδέχεται την ανεβασμένη Ναούτικο. Εκτός έδρας δοκιμασία για την Ατλέτικο Γκοϊανένσε, που έπιασε στην κορυφή την Βάσκο και πάει στην έδρα της Τζόινβιλ.


Το #EURO2016 έχει αρχίσει και το Foxbet.gr χαρίζει απίστευτα δώρα! Πάρε μέρος στον σούπερ διαγωνισμό, μάντεψε σωστά τα παιχνίδια του EURO 2016 και κέρδισε δώρα συνολικής αξίας πάνω από 1400€! Πάρε μέρος με ένα κλικ εδώ https://apps.facebook.com/foxbetcontest/!
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top