Ακόμα ένας πρώην παίκτης της ΑΕΛ, κατέληξε στα Τρίκαλα. Συνέχεια στη μεταγραφική του ενίσχυση έδωσε η ομάδα των Τρικάλων, που ανακοίνωσε την Τετάρτη (22/06) και το Δημήτρη Χασομέρη, που έμεινε ελεύθερος από τον Πανθρακικό και θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα των Τρικάλων. Εκεί θα έχει συμπαίκτη του ακόμη έναν πρώην «βυσσινί» παίκτη, τον Μανώλη Νικολακάκη.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Τρίκαλα:
«Ο ΑΟ Τρίκαλα ΠΑΕ ανακοινώνει την απόκτηση του Δημήτρη Χασομέρη. Γεννήθηκε στις 23/6/1989 και αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός, με πλούσιες παραστάσεις από την Σούπερ Λίγκα, αφού τα τελευταία 3 χρόνια ήταν από τα βασικά στελέχη της ομάδας του Πανθρακικού.
Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα στην Ξάνθη στην συνέχεια αγωνίστηκε σε Ατσαλένιο, Μακεδονικό , Επανομή, δύο χρόνια στην Λάρισα και 3 χρόνια στην Σούπερ Λίγκα με την ομάδα του Πανθρακικού.
Μετά την υπογραφή του δήλωσε τα εξής: ‘Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στον ΑΟ Τρίκαλα, ελπίζω να έχουμε μια πετυχημένη χρονιά και η ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Η φιλοδοξία μου είναι να βοηθήσω την ομάδα να ανέβει την κατηγορία για να έχει μια πετυχημένη χρονιά’».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top