Σήμερα 16/6/2016 είναι μεγάλη ημέρα για την ιστορική μας ομάδα.
Από σήμερα η ΠΑΕ ΑΕΛ ανήκει ξανά και τυπικά στη Super League.
Σήμερα με ομόφωνη απόφαση του το Δ.Σ. της Football League επικύρωσε τη βαθμολογία της Football League και ανακύρηξε ως Πρωταθλήτρια την ΑΕΛ και ως δευτεραθλήτρια την Κασσιόπη.
Σήμερα κλείνουν 5 χρόνια ποδοσφαιρικού μαρτυρίου για την ιστορική μας ομάδα, η οποία πανάξια και αφού ούτε μετέτρεψε την ονομασία της, ούτε συγχωνεύτηκε με καμία άλλη ΠΑΕ, αφού αγωνίστηκε στα Ερασιτεχνικά Πρωταθλήματα και στη FL, πανάξια και με τον πλέον καθαρό τρόπο επιστρέφει εκεί που θα μείνει για πάντα.
Το Δ.Σ. της ΠΑΕ ΑΕΛ και ο κ. Αλέξης Κούγιας ευχαριστούμε τον Πρόεδρο της FL κ. Σπύρο Καλογιάννη αλλά και όλες τις ΠΑΕ που συναγωνιστήκαμε, ακόμη και αυτές που με κάθε τρόπο προσπάθησαν να μας προκαλέσουν κακό και δηλώνουμε, τόσο προς τους οπαδούς μας όσο και στους οπαδούς όλων των ποδοσφαιρικών ομάδων της Super League, ότι ερχόμαστε για να τους ανταγωνιστούμε τίμια, χωρίς υπόγειες διαδρομές και υποσχόμαστε στο μοναδικό γήπεδό μας, το AEL FC ARENA, να απολαύσουν την καλύτερη φιλοξενία και να χαρούν μαζί μας και μαζί με τους οπαδούς μας τη μοναδική ποδοσφαιρική γιορτή που διοργανώνουμε.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top