Από Ιούνη... χειμώνας, καθως ξεκινάει το Τσάμπιονς και το Γιουρόπα Λιγκ με τις πρώτες προκριματικές φάσεις. Φυσικά αποτελούν ένα ευχάριστο... διάλειμμα κατά τη διάρκεια του Ε        υρωπαϊκού Πρωταθλήματος, το οποίο επανέρχεται τις επόμενες μέρες με την προημιτελική φάση.
Ξεκίνημα από το Τσάμπιονς Λιγκ, εκεί όπου η Δε Νιου Σεντς από την Ουαλία δείχνει να έχει ξεκάθαρο προβάδισμα με αντίπαλο την Τρε Πεν από το Σαν Μαρίνο, έχει ενισχυθεί αρκετά κιόλας, δεν είναι απίθανο να έχουμε ανοικτό ρυθμό. Η Σάντα Κολόμα από την Ανδόρρα αντιμετωπίζει την Αλασκέρτ από την Αρμενία, με την τελευταία να έχει μεγαλύτερη εμπειρία από ευρωπαϊκές αναμετρήσεις, κόντρα σε δυσκολότερους αντιπάλους. Στα άλλα δυο ματς της ημέρας, η Βαλέτα από τη Μάλτα υποδέχεται την Τόρσαβν από τα Νησιά Φερόε και η Φλόρα Ταλίν από την Εσθονία έχει τον πρώτο λόγο κόντρα στους Λινκολν Ρεντ Ιμπς από το Γιβραλτάρ. Δείτε εδώ αναλυτικά όλα τα νέα της πρώτης προκριματικής φάσης του Τσάμπιονς Λιγκ.

Εκκινεί και η δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διοργάνωση, το Γιουρόπα Λιγκ, με τις πρωτες μάχες να διεξάγονται σήμερα και αρκετές ακόμα την ερχόμενη Πέμπτη. Δεν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή αγωνιστική κατάσταση η Σεντ Πάτρικς, όμως είναι καλύτερη ομάδα από τη Ζενές Ες και έχει ξεκάθαρα τον πρώτο λόγο για τη νίκη και την πρόκριση σε αυτό το ζευγάρι. Στην Αλβανία, η δευτεραθλήτρια Παρτιζάνι υποδέχεται την Σλόβαν Μπρατισλάβας, στα άλλα δύο ματς της ημέρας η Ραμποτνίσκι υποδέχεται τη Μπούντουσνοστ και η Γκάντσαζαρ την Ντάτσια. Διαβάστε στο foxbet.gr τα τελευταία νέα από την πρώτη προκριματική φάση στο Γιουρόπα Λιγκ.

Στη Β' Βραζιλίας, εννιά παιχνίδια ολοκληρώνουν την 13η αγωνιστική στη β΄κατηγορία της Βραζιλίας, εκεί όπου η Σεάρα είναι σε «φόρμα» και πάει στην έδρα της Μπραγκαντίνο, που είναι δίχως προπονητή. Η Βάσκο φιλοξενεί την Παρανά, ενώ Γκοϊάς και Παϊσάντου είναι σε καλή κατάσταση και θέλουν να δώσουν συνέχεια στα αήττητα σερί τους. Ντέρμπι «ουραγών» ανάμεσα σε Σαμπάιο Κορέα και Τούπι. Τέλος, στη δεύτερη κατηγορία της Σουηδίας, η Γκάις υποδέχεται τη Ντέγκερφορς.


Δείτε σε ποιες στοιχηματικές εταιρείες μπορείτε να παίξετε με Paysafecard, Viva, Moneysafe και όλες τις δημοφιλείς μεθόδους πληρωμής.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top