Ο Λαρισαίος ποδοσφαιριστής, Βαγγέλης Μόρας, μιλάει για την Ελλάς Βερόνα για το μέλλον του το ιταλικό πρωτάθλημα, καθώς και για την ΑΕΛ. Δείτε τι είπε στο sportit.gr.
Αποσπάσματα της συνέντευξης του Βαγγέλη Μόρα
Η τελευταία σεζόν δεν αποδείχθηκε καλή για την ομάδα σου, την Ελλάς Βερόνα, καθώς πέφτει κατηγορία. Ποια είναι τα σχέδιά σου για την επόμενη σεζόν;
«Ήταν η πιο δύσκολη χρονιά που θα μπορούσα να φανταστώ, σε προσωπικό και αγωνιστικό επίπεδο. Προσπάθησα τα προσωπικά μου προβλήματα να μην τα μεταφέρω στον επαγγελματικό μου τομέα. Κατέβαλα προσπάθειες να βρω δύναμη και να είμαι σε καλή κατάσταση στο αγωνιστικό κομμάτι, κάτι που πιστεύω ότι το έκανα, όμως δεν ήρθαν οι επιτυχίες στην ομάδα. Αυτό, φυσικά, με στεναχωρεί, γιατί είμαι στη Βερόνα ήδη τέσσερα χρόνια. Στόχος μου, όμως, είναι να παραμείνω εδώ. Δεν με νοιάζει που η ομάδα πέφτει κατηγορία. Για εμένα το καλύτερο είναι να μείνω εδώ και αυτό συζητάμε με την ομάδα».

Δεν θα ήθελες να επιστρέψεις στην Ελλάδα; Κάποια κρούση από ελληνική ομάδα έχει γίνει;
«Κρούση από ελληνική ομάδα, από όσο ξέρω, δεν έχει γίνει. Στόχος μου δεν ήταν ποτέ να γυρίσω στην Ελλάδα, όμως ποτέ μη λες ποτέ. Ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου εμφανιστεί στο μέλλον. Αν δεν μπορέσω να μείνω στη Βερόνα, θα ήθελα να ζήσω μια νέα εμπειρία, διαφορετική από αυτά που έχω ζήσει μέχρι τώρα. Οπότε θα το έψαχνα για κάπου πιο μακριά. Βέβαια, δεν ξέρω τι προτάσεις θα έρθουν και από πού. Όταν έρθουν και αν θα έρθουν, θα το συζητήσουμε οικογενειακώς και θα αποφασίσουμε».

Το κλείσιμο της καριέρας σου το έχεις σκεφτεί; Πότε και πού θα ήθελες να σταματήσεις ως ποδοσφαιριστής;
«Το έχω σκεφτεί, όντως. Δεν έχω αποφασίσει τι θα κάνω ακόμα. Η αλήθεια είναι πως έχω βάλει ως στόχο να φτάσω τα 38, αρχικά. Ακόμα νιώθω καλά. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια είχα γεμάτα πρωταθλήματα. Και τη φετινή σεζόν έχω παίξει πάλι 30 παιχνίδια. Όσο για το πού, όνειρό μου για την Ελλάδα είναι να κλείσω την καριέρα μου στη Λάρισα. Αυτό, όμως, βλέπω πως είναι πολύ δύσκολο, τουλάχιστον μέχρι στιγμής, καθώς δεν είναι μια επιλογή που θα με καλύψει και οικονομικά και οργανωτικά. Όπως είπα, στόχος μου είναι να συνεχίσω στη Βερόνα, οπότε αν κλείσω για δύο χρόνια που συζητάμε, τότε λογικά ολοκληρώσω την καριέρα μου εδώ».

Ποια τα πλάνα σου για όταν σταματήσεις το ποδόσφαιρο;
«Ακόμα το σκέφτομαι. Σίγουρα δεν θα αφήσω το ποδόσφαιρο εξ ολοκλήρου. Γιατί να το κάνω; Έχω κάνει κάποιες κινήσεις, το εστιατόριο που έχω στη Λάρισα, τα «Κίτρινα γάντια» και τις ακαδημίες, οπου ακολουθούμε το πρόγραμμα του Άγιαξ. Οπότε έχω κάνει κάποιες επενδύσεις, ώστε να μπορώ να έχω κάποιο εισόδημα. Δεν θα αφήσω το ποδόσφαιρο, απλά σκέφτομαι αν θα ακολουθήσω την προπονητική ή το μάνατζμεντ. Θεωρώ πως κλίνω περισσότερο προς το μάνατζμεντ, καθώς με τις γνωριμίες που έχω κάνει πλέον εδώ, θα μπορώ να βοηθάω διάφορα παιδιά. Γιατί στην Ελλάδα δυσκολεύεσαι πολύ, οπότε καλύτερα να φύγουν έξω όσο περισσότεροι γίνεται».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top