Αγαπώ πάρα πολύ τον κ. Πηλαδάκη σαν άνθρωπο και έχω δηλώσει ότι αν δεν υπήρχε αυτός να μου σώσει τη ζωή μου τότε που έχασα τις αισθήσεις μου από αφυδάτωση σήμερα πιθανώς να μην υπήρχα.
Ουδέποτε απαξίωσα τα όσα προσέφερε στην ΑΕΛ και στην ιστορία της όλα αυτά τα χρόνια που ήταν ιδιοκτήτης και η αναφορά μου σε κατάντημα δεν αφορά τη δική του προσφορά και τις δικές του δυνατότητες και πράξεις, αλλά τις πράξεις είτε από δόλο είτε από παράλειψη είτε από άγνοια των άμεσων συνεργατών του, οι οποίοι τον οδήγησαν σε επιλογές παικτών, προπονητών και αποφάσεων που κατέληξαν σε τραγωδία και γι αυτόν αλλά και για την ΑΕΛ.

Αυτό το περιβάλλον στη Λάρισα πιθανότατα τον ενημέρωσε σκόπιμα λάθος για το νόημα και το πνεύμα της συνεντέυξεως μου. Αυτό το περιβάλλον είναι που δημιουργεί καθημερινά προβλήματα στη σχέση μου με τον κ. Πηλαδάκη κι ευτυχώς που εκδηλώνεται τώρα στην αρχή για να γνωρίζω από που να φυλάγομαι.

Ελπίζω κι εύχομαι αυτοί οι άνθρωποι να μην έχουν σαν σκοπό τους να μας αναγκάσουν να φύγουμε από το AEL FC ARENA, γιατί ήδη γνωρίζω ότι στεναχωρήθηκαν τα μέγιστα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο μας στην Super League.

Όσο για τα οικονομικά θέματα με τον κ. Πηλαδάκη είτε με λίγα χρήματα, είτε με προσσότερα χρήματα, είτε με πολλά χρήματα το βέβαιο είναι ότι εκείνος που πληρώνει είμαι εγώ κι εκείνος που εισπράττει είναι αυτός.

Είναι σημαντικό λοιπόν να μην αφήνουμε τους γνωστούς τρίτους να μπαίνουν ανάμεσα μας και να αποκτούν λόγο ύπαρξης, αφού πέντε πάνω πέντε κάτω θα τα βρούμε και για το μίσθωμα για τα γραφεία, για τη μπουτίκ, για το μουσείο και για τα καφέ, αφού και οι δύο πρέπει να επιβιώσουμε και να κάνουμε τους οπαδούς μας και όλη τη Λάρισα να λένε έναν καλό λόγο για μας.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top