Μετά την τρίτη θριαμβευτική νίκη της ΑΕΛ Καναδά ο αμυντικός άσος της ομάδας Νταν Πατσέκο απάντησε στις παρακάτω ερωτήσεις, ενώ αναφέρθηκε και στην ΑΕΛ στην Ελλάδα.
ΕΡ. : Ως αρχηγός της ομάδας πώς κρατάς τους παίκτες συγκεντρωμένους πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα;
ΑΠ.: Νομίζω ότι τους αφήνω χαλαρούς πριν τους αγώνες και κατα τη διάρκεια αυτών τους λέω τους ρόλους τους και προσπαθώ να τους επιβάλω θετική στάση. Δεν νομίζω ότι φοβάμαι να πω τη γνώμη μου και τα παιδιά στην ομάδα το σέβονται αυτό. Νομίζω ότι αν  δείξω ότι δουλεύω σκληρά στον αγωνιστικό χώρο θα με ακολουθήσουν.

ΕΡ. : Η ομάδα διαθέτει αρκετούς παίκτες με μεγάλο ταλέντο. Λέγεται ότι ο σύλλογός σας είναι πολύ σφιχτά δενένος τόσο στα αποδυτήρια όσο και στον αγωνιστικό χώρο. Πώς το καταφέρνετε αυτό;
ΑΠ. : Το κλειδί είναι να κατανοηθεί ότι όλοι είμαστε στην ίδια πλευρά και οι παίκτες κατανοούν τους ρόλους τους. Έχουν γίνει προσθήκες παικτών, αλλά πρέπει να επιβεβαιώσουμε ότι είχαμε τους σωστούς παίκτες για την επιτυχία του κράματος.

ΕΡ. : Υπάρχουν πολύ υψηλές προσδοκίες αυτή τη χρονιά για την ΑΕΛ, να ανέβει κατηγορία, να κερδίσει το κύπελλο και ενδεχομένως άλλη μια περίοδος χωρίς ήττα. Είναι αυτό εφικτό;
ΑΠ. : Πιστεύω πως ναι. Έχουμε σπουδαία ομάδα με βελτιωμένο βάθος. Αν δεν έχουμε προβλήματα τραυματισμών και παίζουμε το παιχνίδι μας τότε είναι δυνατό.

ΕΡ. : Πρόσφατα μιλήσαμε με τον διαμεσολαβητή σου. Συζητιέται η υπογραφή 1-2 επιπλέον παικτών. Σε ποια/ες θέση/εις πιστεύεις ότι χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα;
ΑΠ. : Είναι πάντα καλές οι προσθήκες παικτών. Ίσως 1-2 παίκτες στη μεσαία γραμμή ή τις πτέρυγες θα μπορούσαν να βοηθήσουν.

Θα ήθελα να συγχαρώ τους αδελφούς μας της ΑΕΛ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Football League και την προαγωγή τους στη SuperLeague. Καλή τύχη την επόμενη περίοδο, μόνο με νίκες και εμφανίσεις Champions League.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top