Σπουδαίες αναμετρήσεις περιλαμβάνει απόψε το πρόγραμμα του Κόπα Αμέρικα, εκεί όπου για την δεύτερη αγωνιστική στον τρίτο όμιλο, η Ουρουγουάη καλείται να επικρατήσει της Βενεζουέλας, αν θέλει να έχει ελπίδες για να βρεθεί στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Η "Σελέστε" στην πρώτη αγωνιστική έχασε από τους Μεξικανούς και πλέον σε μια αναμέτρηση όπου θα παίξει χωρίς Σουάρες και Βεσίνο, καλείται να βγάλει αντίδραση και αποφασιστικότητα.

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, ο ισχυρό Μεξικό συγκρούεται με την σκληροτράχηλη Τζαμάικα. Η τελευταία έκανε καλό παιχνίδι στην πρώτη αγωνιστική με αντίπαλο την Βενεζουέλα, αλλά λύγισε χάνοντας με 1-0. Οσο για τους Μεξικανούς, έδειξαν μέρος των δυνατοτήτων τους επικρατώντας της Ουρουγουάης, στο σημερινό ματς όμως θα πάνε χωρίς τον καλό μέσο Γκουαρδάδο, ο οποίος είναι τιμωρημένος. Αξίζει να αναφέρουμε ότι το Μεξικό μετράει μόνο νίκες στα 10 τελευταία παιχνίδια του, από τον Οκτώβρη του 2015 και μετά. Δείτε εδώ αναλυτικά όλα τα αγωνιστικά νέα και τα προγνωστικά για όλες τις αναμετρήσεις του Κόπα Αμέρικα.


Στα παιχνίδια που υπάρχουν στο υπόλοιπο σημερινό πρόγραμμα, στον επαναληπτικό τελικό των πλέι οφ στην Ιταλία, η Τραπάνι υποδέχεται την Πεσκάρα, με τη φιλοξενούμενη να είναι εκείνη η οποία έχει το προβάδισμα μετά από τη νίκη της με 2-0 στο πρώτο παιχνίδι. Στην δεύτερη κατηγορια της Ισπανία, η Κόρδοβα χωρίς να έχει διαθέσιμο τον καλύτερο επιθετικό της και πρώτο σκόρερ της, θα τεθεί αντιμέτωπη κόντρα στη Χιρόνα στον πρώτο ημιτελικό των πλέι οφ και είναι εκείνη που έχει προβάδισμα για τη νίκη, με τον άσσο να δίνεται σε απόδοση 2.65.


 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top