Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2016 η ΑΕΛ αγωνίστηκε με την Κροατία, δεύτερη στη βαθμολογία και επίσης αήττητη.
Στο πρώτο ημίχρονο η ΑΕΛ είχε την υπεροχή, αλλά ήταν άκαρπη, με λίγες ευκαιρίες. Η κλασσική ευκαιρία χάθηκε από τους Κροάτες όταν δεν κατάφεραν να σκοράρουν σε κενό τέρμα, μετά από απόκρουση του τερματοφύλακα της ΑΕΛ που εξουδετερώθηκε.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο προπονητής της ΑΕΛ πραγματοποίησε εσωτερικές αλλαγές ενισχύοντας τις πτέρυγες και έτσι η ΑΕΛ κατάφερνε να βρίσκει διαδρόμους, να δημιουργεί, αλλά και να χάνει κλασσικές ευκαιρίες. Στο 80' τελικά η ΑΕΛ κατάφερε να προηγηθεί με τον πολύ δραστήριο Άντριου Παρκ. Λίγα δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του αγώνα οι Κροάτες κέρδισαν φάουλ μεταξύ κέντρου και μεγάλης περιοχής και με ψηλοκρεμαστό σουτ ισοφάρισαν σε 1-1. Η ευθύνη για την ισοφάριση μπορεί να ανήκει αποκλειστικά στον τερματοφύλακα της ΑΕΛ που δεν υπολόγισε σωστά, ωστόσο επαληθεύτηκε για άλλη μια φορά ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου και η "τιμωρία της μπάλας". Η ΑΕΛ δεν εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες της και δώρισε δυο βαθμούς στην αντίπαλη ομάδα.
Επόμενος αγώνας για την ΑΕΛ, Τετάρτη, 6 Ιουλίου, στο γήπεδο του ελληνικού κέντρου με την ουραγό της βαθμολογίας German Canadians.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top