Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι σήμερα επεδόθη στα γραφεία της κλήση για απολογία από τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Σταύρο Κοντονή για τα επεισόδια που προκάλεσαν οι άνδρες των ΕΚΑΜ με τη ρίψη χημικών και δακρυγόνων εις βάρος οικογενειών και παιδιών στο παιχνίδι της Μεγάλης Τετάρτης με την ΠΑΕ Τρίκαλα.
Όπως είναι ήδη γνωστό με επίσημη ανακοίνωση της η ΠΑΕ ΑΕΛ είχε καταγγείλει την συμπεριφορά των ΕΚΑΜιτών, χαρακτηρίζοντας τη συμπεριφορά τους απάνθρωπη και ζωώδη και έχει συγκεντρώσει στοιχεία για την υποβολή εναντίον των υπαιτίων μηνύσεων και αγωγών από τους γονείς των παιδιών που έχασαν τις αισθήσεις τους από τα χημικά και τα δακρυγόνα.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ θεωρεί την ενέργεια της Αστυνομίας ως πράξη εκδικήσεως και προετοιμασία αμύνης για τις μηνύσεις και αγωγές που ετοιμάζονται εναντίον των υπαιτίων αστυνομικών αλλά και προετοιμασία αμύνης για την πειθαρχική αναφορά, η οποία θα κατατεθεί εναντίον των υπαιτίων αστυνομικών στον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ θα καταθέσει εντός πέντε ημερών απολογητικό υπόμνημα και θα συνεργαστεί με τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Κοντονή για την έκδοση μιας δίκαιης αποφάσεως.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ μετά από αυτήν την εξέλιξη κάνει έκκληση σε όλα τα μέλη της οικογενείας της να είναι ενωμένα, γιατί οι επώνυμοι και ανώνυμοι εχθροί της προσπαθούν μέχρι την τελευταία στιγμή με κάθε τρόπο και παρά το γεγονός ότι κατέκτησε το Πρωτάθλημα και ανέβηκε στην Super League να δημιουργήσουν προβλήματα ακόμα και για το επόμενο πρωτάθλημα.

Καλούνται οι γονείς των παιδιών που είτε είχαν αναπνευστικά προβλήματα είτε τραυματίστηκαν είτε κινδύνευσαν από ασφυξία να επικοινωνήσουν με τα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΛ και να παραδώσουν τα στοιχεία τους στον κ. Μάρκου για τις περαιτέρω νομικές ενέργειες.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top