Η δεύτερη αγωνιστική της φάσης των ομίλων ξεκινάει και το πρόγραμμα σήμερα έχει τρεις αναμετρήσεις. Η Γαλλία του Ντιντιέ Ντεσάμπ αντιμετωπίζει την πρωτάρα Αλβανία και με νίκη θα κλειδώσει την πρόκρισή της στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Οπως φαίνεται πάντως ο πρώην αρχηγός και νυν τεχνικός των "τρικολόρ" δεν στοχεύει να αλλάξει κάτι σε σύστημα και πρόσωπα, αποδεικνύοντας και πάλι ότι έχει.. κλειστά αυτιά και στηρίζει μέχρι τέλους τις επιλογές τους. Για το θαύμα θα πάνε οι Αλβανοί, την ωρα που στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, η Ελβετία δύσκολα θα ρισκάρει κόντρα στην εξαιρετικά επικίνδυνη Ρουμανία. Για τον δεύτερο όμιλο η Ρωσία αντιμετωπίζει τη Σλοβακία και η τελευταία δεν έχει άλλη επιλογή από τη νίκη αν θέλει να έχει ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση. Για ακόμα ένα παιχνίδι πάντως η ομάδα του Σλούτσκι θα έχει προβλήματα τραυματισμών. Διαβάστε εδώ όλα τα αγωνιστικά νέα και τις εκτιμήσεις από την έκτη ημέρα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Στο υπόλοιπο πρόγραμμα της ημέρας, φουλ αγωνιστική κίνηση υπάρχει στο πρωτάθλημα της Σέριε Α της Βραζιλίας, ενώ παιχνίδια υπάρχουν τόσο στην πρώτη κατηγορία της Ιαπωνίας, αλλά και στα πλέι οφ της δεύτερης κατηγορίας της Ισπανίας.

Το #EURO2016 έχει αρχίσει και το Foxbet.gr χαρίζει απίστευτα δώρα! Πάρε μέρος στον σούπερ διαγωνισμό, μάντεψε σωστά τα παιχνίδια του EURO 2016 και κέρδισε δώρα συνολικής αξίας πάνω από 1400€! Πάρε μέρος με ένα κλικ εδώ https://apps.facebook.com/foxbetcontest/!

 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top