Τη συνδιοργάνωση φιλανθρωπικού αγώνα, στις 6 Ιουνίου, στις 19:00 στο Στάδιο Αλκαζάρ, με σκοπό την οικονομική ενίσχυση των οικογενειών της Μυρτώς και της Ασπασίας, δύο παιδιών που έπεσαν θύματα κακοποίησης και είναι καθηλωμένες σε αναπηρικό αμαξίδιο, αποφάσισαν οι παλαίμαχοι της ΑΕΛ και του Αρη Θεσσαλονίκης. Στο πλευρό τους και ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν. Λάρισας. Αξίζει να σημειωθεί ότι το εισιτήριο τιμάται 5€. Ας δώσουμε όλοι το παρών για να στηρίξουμε τη Μυρτώ και την Ασπασία.
Ανακοίνωση των παλαιμάχων:
“Απευθυνόμαστε σε όλη την Λάρισα εμείς οι “παλαίμαχοι” της ΑΕΛ και του ΑΡΗ Θεσσαλονίκης ,ώστε να ενισχύσουμε τις οικογένειες των 2 “κοριτσιών μας” της Μυρτώς και Ασπασίας που “δίνουν την υπέρτατη μάχη” για να κερδίσουν την αξιοπρέπεια και την αποκατάσταση των 2 αυτών νεαρών κοριτσιών, που κάποιοι τους στέρησαν και που το “κράτος” και αυτοί που το “διοικούν” γυρίζουν την πλάτη.
Δίνουμε αυτό το φιλικό παιχνίδι ζητώντας από τους φιλάθλους εκτός από την αγορά εισιτηρίου να δώσουν “βροντερό” παρών στο στάδιο Αλκαζάρ δείχνοντας ότι “όλοι μαζί μπορούμε” και να ξυπνήσουμε συνειδήσεις και το “ανάλγητο κράτος” και αυτούς που μας κυβερνούν να σκύψουν στα “καθημερινά προβλήματα και στον αγώνα επιβίωσης συνανθρώπων μας που το ‘χουν ανάγκη και η μοίρα τους σημάδεψε!!
Ολη η Λάρισα μαζί μας την Δευτέρα στο Αλκαζάρ 7 το απόγευμα και “εμείς θα σας αποζημιώσουμε με την συμμετοχή μας και την ποδοσφαιρική μας παρουσία, όλοι αυτοί που στο παρελθόν “δόξασαν” τις ομάδες της ΑΕΛ και του ΑΡΗ Θεσσαλονίκης!!!!
Σας περιμένουμε για να “δείξουμε” την αγάπη μας και την σκέψη μας γι΄αυτα τα 2 κορίτσια”.

Ανακοίνωση Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν. Λάρισας
Ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν. Λάρισας συμμετέχει ως συνδιοργανωτής στον φιλικό αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ των παλαιμάχων της ΑΕΛ και του Άρη Θεσσαλονίκης, που θα διεξαχθεί στο Στάδιο Αλκαζάρ, μεθαύριο Δευτέρα 6 Ιουνίου 2016, στις 7 το απόγευμα.
Ο φιλικός αυτός αγώνας είναι φιλανθρωπικού χαρακτήρα, αφού τα έσοδα θα διατεθούν στη Μυρτώ και στην Ασπασία, που φιλοξενούνται σε κέντρο αποκατάστασης της περιοχής και δίνουν δύσκολο αγώνα για τη ζωή.
Για τον λόγο αυτό, καλούνται όλοι οι προπονητές ποδοσφαίρου να ενισχύσουν με την παρουσία τους τον σκοπό της εκδήλωσης, δίνοντας με τη συμμετοχή τους δύναμη και κουράγιο στα δύο κορίτσια και τις οικογένειές τους.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top