Νέα ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΛ με τίτλο "Η δημοσιογραφία είναι λειτούργημα..."

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ
«Το Γραφείο Τύπου της ΠΑΕ ΑΕΛ, μετά και τη νέα δημοσιογραφική παράκρουση που αφορά σε ανύπαρκτο θέμα οικονομικής φύσης, το οποίο επ' ουδενί δεν "αγγίζει" το προπονητικό κέντρο των Δένδρων, εκφράζει την έντονη πικρία του και αισθάνεται την ανάγκη να στηλιτεύσει δημόσια την πρακτική αυτή. Η οποία εκφράζεται από συγκεκριμένο συνάδελφο και μάλιστα πάντα κατά τη διάρκεια ευαίσθητων για την αγαπημένη μας ομάδα χρονικών περιόδων.
Η καταρράκωση της δημοσιογραφικής δεοντολογίας, η παραπληροφόρηση, ο αποπροσανατολισμός, μα κυρίως η προσπάθεια σπίλωσης και υπονόμευσης της τωρινής ΠΑΕ, η οποία ανοικοδομήθηκε πάνω σε ερείπια και από την πρώτη μέρα λειτουργίας της αποτελεί υπόδειγμα αγωνιστικής και οικονομικής σύνεσης και συνέπειας, παραπέμπουν, προδήλως, στην ύπαρξη σχεδίου με κουτοπόνηρο εντολέα και ιδιοτελή εντολοδόχο.
Θα πρέπει επιτέλους κάποιοι να συνειδητοποιήσουν, ότι η δημοσιογραφία πρωτίστως δεν είναι επάγγελμα, αλλά λειτούργημα και ότι οφείλουν τον προσήκοντα σεβασμό στην ΑΕΛ. Σ' αυτήν που τους έδωσε τη δυνατότητα να γίνουν επώνυμες μονάδες ενός κοινωνικοποδοσφαιρικού συνόλου, το οποίο ωστόσο διατηρεί αναφαίρετο το δικαίωμα, μετά από τέτοιες επαναλαμβανόμενες συμπεριφορές, να τους απορρίψει και μάλιστα με εκκωφαντικό τρόπο.»

Για το Γραφείο Τύπου της ΠΑΕ ΑΕΛ
Ο υπεύθυνος ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top