Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΛ, Νίκος Γκόλιας, με προσωπική του δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα της Αναγέννησης Καρδίτσας ευχαρίστησε τους ανθρώπους της Αναγέννησης για τη συνεργασία.
 Αναλυτικά ο Νίκος Γκόλιας:
«Με αφορμή την μεταγραφή μου στην Λάρισα θεωρώ υποχρέωση να ευχαριστήσω δημοσίως και ονομαστικά τους ανθρώπους της Αναγέννησης με τους οποίους συνεργάστηκα κατά τρόπο άψογο.
Συγκεκριμένα, τον προπονητή μου Σάκη Θεοδοσιάδη μαζί με το προπονητικό τιμ Κώστα Μαργαρίτη, Θωμά Μπουντόλο καθώς και τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος Χρήστο Καρκαλέτσο και Θανάση Κουλουκτσή.
Η συμβολή τους στην πορεία της ομάδας και της δικής μου μέσα απ' αυτή ήταν καθοριστική.
Επίσης τους συμπαίκτες μου με τους οποίους μοιραστήκαμε τις ίδιες χαρές, λύπες και αγωνίες και δώσαμε σκληρή μάχη σε μια χρονιά που κατέληξε σε μια μεγάλη επιτυχία για την ομάδα μας.
Ακόμη θέλω να ευχαριστήσω απο καρδιάς τον πρόεδρο Βασίλη Μπούρμπο και τον διευθυντή της ομάδας Κώστα Ραχαβέλια που ήταν πάντα και κάθε λεπτό δίπλα μας.
Τέλος, ευχαριστώ θερμά όλο τον κόσμο της Αναγέννησης, τους οργανωμένους (ULTRAS, ΛΕΦΑΚ και Yellow Revenge) και τους απλούς φιλάθλους, για τη συμπαράσταση και τη θετική ενέργεια που έδωσαν τόσο σε μένα όσο και στην ομάδα, να δώσει την πολύ δύσκολη αυτή μάχη και να φθάσει στην επίτευξη του στόχου.
Για μένα η Αναγέννηση αποτελεί ένα ξεχωριστό κεφάλαιο και έτσι θα παραμείνει για πάντα....»
ΝΙΚΟΣ ΓΚΟΛΙΑΣ
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top