O τεχνικός διευθυντής της ΑΕΛ, Θωμάς Κυπαρίσσης μίλησε στον Metropolis 95,5 για το νέο προπονητή της ομάδας, Άγγελο Αναστασιάδη, για το Σάκη Τσιώλη, αλλά και για τις αντιδράσεις του κόσμου.
Αναλυτικά ο Θωμάς Κυπαρίσσης:
Για τα θέματα που τρέχουν στην ΑΕΛ: 
«Παλεύουμε με τον χρόνο, τρέχουμε. Θέλουμε να ρυθμίσουμε κάποια απαραίτητα πράγματα, όπως η προετοιμασία και τα εργομετρικά».

Για τον Αναστασιάδη: 
«Τον κ. Αναστασιάδη τον γνωρίζει όλη η Ελλάδα, έχει πλούσιο βιογραφικό. Θεωρώ ότι κάναμε πάρα πολύ καλή επιλογή, του έχουμε εμπιστοσύνη και είμαστε αισιόδοξοι».

Για τις αντιδράσεις του κόσμου: 
«Υπάρχει μια μερίδα κόσμου, κυρίως οργανωμένοι, που έχουν ταυτίσει τον κ. Αναστασιάδη με τον ΠΑΟΚ. Στο ποδόσφαιρο όλοι κρίνονται εκ του αποτελέσματος. Το έχουμε ξαναζήσει με τον Τουμέρ, που όλοι μιλούσαν για τις σχέσεις Ελλάδας – Τουρκίας. Τελικά, έγινε ο πιο αγαπημένος ξένος ποδοσφαιριστής, ενώ κάτι αντίστοιχο είχε γίνει και με τον Νίκο Νταμπίζα, που μετά σήκωσε και το Κύπελλο. Εύχομαι να έχει καλή επιτυχία. Έχουμε στρωθεί στη δουλειά και παλεύουμε με τον χρόνο».

Για τον Τσιώλη: 
«Ήταν σύντομος ο κύκλος του, αλλά άκρως επιτυχημένος. Ήρθε σε μια δύσκολη καμπή και βοήθησε πάρα πολύ για να πετύχει τον στόχο η ομάδα μας. Από εκεί και πέρα υπήρξε μια διαφωνία μεταξύ του ιδίου και του κ. Κούγια, με αποτέλεσμα να επέλθει το πρόωρο διαζύγιο».

Τι έχει ξεχωρίσει στον Αναστασιάδη: 
«Με εντυπωσίασε η ψυχραιμία του και η εμπειρία του. Είναι έμπειρος προπονητής. Η καλύτερη φράση που είπε ήταν “ότι κάνει μόνο μία δήλωση, τη φορολογική”».

Για το φημολογούμενο ενδιαφέρον για τους Σκόνδρα και Βελλίδη: 
«Θα γραφτούν πολλά ονόματα. Έχουμε συγκεκριμένους στόχους και τα ονόματά τους δεν έχουν καμία σχέση με αυτά που γράφονται. Διαψεύδω για Σκόνδρα και Βελλίδη».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top