Δηλώσεις στο AEL Radio έκανε ο βοηθός τεχνικού διευθυντή και διοικητικός υπεύθυνος στις ομάδες Κ20, Κ17 και Κ15, Απόστολος Λιβανός.
Αναλυτικά ο Απόστολος Λιβανός:
Για τον πως προχωράει το χτίσιμο των ομάδων: 
«Σε πρώτη φάση ο προγραμματισμός προχωρά λίγο αργά, αλλά σταθερά. Υπάρχει γενικά μία δυσπιστία των ομάδων, φαντάζομαι από προηγούμενα χρόνια. Εμείς αυτό που θέλουμε είναι να αποκαταστήσουμε τις σχέσεις και προσπαθούμε να κρατήσουμε τα παιδιά στο νομό. Δυστυχώς μέσα στη χρονιά πολλοί νεαροί παίκτες είχαν συμφωνήσει με άλλες ομάδες. Δεν θέλουμε να χάσουμε κι άλλα».

Για τις επαφές με τα σωματεία του νομού: 
«Πολλές ομάδες είχαν κάποια θέματα με την ΑΕΛ. Εμείς ξεκινήσαμε μία επαφή με όλες τις ομάδες. Έχουμε μιλήσει περίπου με τις μισές. Θέλουμε να αποκαταστήσουμε τη σχέση μεταξύ μας. Είναι λάθος τα παιδιά να φεύγουν εκτός νομού. Σκοπός μας σε πρώτη φάση είναι να μιλήσουμε με όλα τα σωματεία και σε δεύτερη να καταφέρουμε να διοργανώσουμε ένα τουρνουά. Κάτι που θέλουμε να γίνεται κάθε χρόνο. Όλοι έχουν μεγάλο πάθος για την ΑΕΛ. Παρ΄όλα αυτά εκφράζουν μια πικρία για το παρελθόν. Δεν μπορούμε να σταθούμε όμως εκεί. Πρέπει να τους δείξουμε ότι δεν έχουμε μείνει πίσω και ότι ετοιμαζόμαστε να κάνουμε κάτι καλό. Άλλωστε δεν μας ενδιαφέρει να φέρουμε παίκτες από έξω, αλλά στην ΑΕΛ να αγωνίζεται ότι καλύτερο υπάρχει στο νομό».

Για το αν έχουν οριστεί ημερομηνίες για το τουρνουά: 
«Δεν έχουν οριστεί ακόμα ημερομηνίες. Ακόμα δεν ξέρουν ούτε οι ομάδες πότε θα ξεκινήσουν προετοιμασία η κάθε μια. Εμείς θα καλέσουμε μία συνάντηση με τις ομάδες και τους προπονητές, για να δούμε πότε θα μπορέσουμε. Πρώτα όμως θα πρέπει να μιλήσουμε με όλους και να γνωριστούμε καλύτερα».

Για το αν η ΑΕΛ “κοιτάει” και εκτός νομού: 
«Για την πρώτη χρονιά ίσως αναγκαστούμε να κοιτάξουμε και παίκτες εκτός νομού. Αυτό όμως μόνο αν χρειαστεί. Θα προσπαθήσουμε πάντως να μην συμβεί. Τα πρωταθλήματα αυτά θα πρέπει όλοι να γνωρίζουν πως είναι πάρα πολύ ανταγωνιστικά και πολλές ομάδες από αυτές που θα αντιμετωπίσουμε έχουν ασχοληθεί με αυτά τα τμήματα χρόνια. Εκεί πρέπει να φτάσουμε και εμείς. Υπάρχει προτεραιότητα για την Κ20 όπου έχουμε το μεγάλο πρόβλημα. Οι άλλες είναι καλύτερα δομημένες. Αλλά με υπομονή και δουλειά όλα θα διορθωθούν».

Για το αν θα παραμείνουν παιδιά και πότε θα ξεκινήσει η προετοιμασία: 
«Η ανανέωση θα είναι ηλικιακή και θα μείνει στην ομάδα ότι καλύτερο υπάρχει. Η Κ20 ως πρώτη σκέψη θα ξεκινήσει στις 11 Ιουλίου. Αλλά θα το δούμε ξανά και μέσα στην επόμενη εβδομάδα όπου ενημερώσουμε ακριβώς. Για το πρωτάθλημα έχουμε ενημερωθεί πως θα ξεκινήσει στις 28 Αυγούστους. Αν αλλάξει κάτι θα πάει για αργότερα σίγουρα. Φέτος η ομάδα θα προετοιμαστεί στα Δέντρα, τη νέα χρονιά θα δούμε».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top