Με παιχνίδια από τον τέταρτο και τον πέμπτο όμιλο συνεχίζεται η αγωνιστική δράση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, εκεί όπου ξεχωρίζει η μεγάλη μάχη του Βελγίου με την Ιταλία. Και οι δύο ομάδες έχουν ορισμένες σημαντικές απουσίες, η πρώτη στο χώρο της άμυνας (ξεχωρίζει εκείνη του Κομπανί), ακόμα σημαντικότερες είναι οι απώλειες των Ιταλών όμως. Μαρκίζιο και Βεράτι έμειναν εκτός αποστολής λόγω τραυματισμών και σε συνδυασμό με το ότι έχει μεγαλώσει ο Πίρλο και έμεινε φυσικά εκτός επιλογής, η "Σκουάντρα Ατζούρα" έχει μεγάλη έλλειψη... ποιότητας στο χώρο της μεσαίας γραμμής. Ισορροπημένο δείχνει να είναι το παιχνίδι, "παίζει" πολύ η ισοπαλία, συμφωνεί και... το σετ των αποδόσεων της αναμέτρησης. Στα άλλα δύο παιχνίδια της ημέρας, η Ισπανία ξεκινάει την υπεράσπιση του στέμματός της κόντρα στους πάντα υπολογίσιμους Τσέχους, ενω τρεις ώρες αργότερα ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς θα προσπαθήσει να μοιράσει... πονοκέφαλο στην εθνική ομάδα της Ιρλανδίας. Δείτε εδώ τα τελευταία αγωνιστικά νέα και τα προγνωστικά της τέταρτης μέρας του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Στην έτερη μεγάλη διοργάνωση, στο Κόπα Αμέρικα, Μεξικό και Βενεζουέλα έχουν ήδη "καθαρίσει" με την πρόκριση στην προημιτελική φάση της διοργάνωσης και στο μεταξύ τους παιχνίδι στην ουσία θα κριθεί η πρωτιά του ομίλου. Αντίστοιχα, Ουρουγουάη και Τζαμάικα απογοήτευσαν με την εικόνα τους, ιδίως η πρώτη και στο σημερινό παιχνίδι θα κυνηγήσουν για λόγους τιμής τη νίκη. Δείτε εδώ όλα τα νέα και τα προγνωστικά από τον τρίτο όμιλο του Κόπα Αμέρικα.

Το #EURO2016 επιτέλους άρχισε και το Foxbet.gr χαρίζει απίστευτα δώρα! Πάρε μέρος στον σούπερ διαγωνισμό, μάντεψε σωστά τα παιχνίδια του EURO 2016 και κέρδισε δώρα συνολικής αξίας πάνω από 1400€! Πάρε μέρος με ένα κλικ εδώ
https://apps.facebook.com/foxbetcontest/!
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top