Ανακοίνωση εξέδωσε ο Σύνδεσμος Φιλάθλων ΑΛΚΑΖΑΡ με τίτλο "Χύθηκε αίμα γι’αυτό το στέμμα" με αφορμή την πρόσληψη του Άγγελου Αναστασιάδη στο πάγκο της ΑΕΛ.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Συνδέσμου Φιλάθλων ΑΛΚΑΖΑΡ
«Τα τελευταία ”ιστορικά” γεγονότα που συμβαίνουν στην ομάδα μας σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να μας αφήσουν αδιάφορους.

Κύριε Αναστασιάδη, το προπονητικό σας έργο μας αφήνει παντελώς αδιάφορους. Για εμάς τους οργανωμένους οπαδούς της ΑΕΛ δεν είσαι τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο από ένα ακόμα καμμάτι του γαύρου του βορρά. Χωρίς να επιθυμούμε δυσάρεστες καταστάσεις σας καλούμε σε παραίτηση σεβόμενος την ιστορία της ΑΕΛ και τους νεκρούς της, θεωρώντας δε την όποια αντίδραση πάνω σε αυτό το ζήτημα ως φυσιολογική και σε καμιά περίπτωση ως απειλητική η εκβιαστική. Και καλό δρόμο…

Επίσης προς ενημέρωση των αρμοδίων, καλό θα ήταν να αφήσουν τις απειλές και να ασχοληθούν με περισσότερο ζήλο στο θέμα της ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗΣ της ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ και της ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ,για να πάψουν να υπάρχουν θέματα διαφάνειας , και ζητάμε να αναρτηθεί σε μόνιμη βάση στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΑΕΛ η εξέλιξη από το Γ.Ε.ΜΗ, όπως επίσης και την εύρεση νέου ταλαντούχου  προπονητή αντάξιου της ιστορίας της ΑΕΛ.»

Υ.Γ 1) Γ@@@@@@Ο ΠΑΟΚ ΚΑΙ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (ΟΛΗ ΟΜΩΣ)
Υ.Γ2) Ο ΜΠΛΙΩΝΑΣ ΖΕΙ ΚΑΙ Γ@@@@@ ΒΟΥΛΓΑΡΕΣ
Υ.Γ3) ΛΑΡΙΣΑ Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ, ΑΕΛ ΟΛΗ Η ΖΩΗ ΜΑΣ
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top