Το EURO 2016 είναι αναμφίβολα το ποδοσφαιρικό γεγονός του καλοκαιριού και το foxbet.gr σε “βάζει” στο παιχνίδι με τον κορυφαίο διαγωνισμό προγνωστικών. Παίξε τώρα δωρεάν και διεκδίκησε δώρα αξίας άνω των 1.400 ευρώ.

Οι bonus πόντοι εγγραφής
Κάνε εγγραφή τώρα και βάζοντας το e-mail σου ΚΑΙ τικάροντας και τα 2 κουτάκια στη φόρμα εγγραφής, μπορείς να ξεκινήσεις με +300 πόντους (bonus). Στο διαγωνισμό επιτρέπεται μόνο μια συμμετοχή ανά όνομα/e-mail/facebook. 

Δώσε τις προβλέψεις σου με λίγα κλικ
Μέσω του facebook app για το διαγωνισμό, ο κάθε συμμετέχων δίνει τις προβλέψεις του για κάθε αγώνα του EURO 2016. Η διαδικασία είναι πολύ απλή και μπορείς να λάβεις μέρος ακόμα και αν δεν είσαι “γκουρού” του στοιχήματος.

Εξτρά bonus με share και invite
Μετά από κάθε επιλογή μπορείς κάνοντας share το διαγωνισμό, να εξασφαλίσεις ακόμα 200 bonus πόντους. Προσκαλώντας στο διαγωνισμό κι άλλους φίλους σου για να παίξουν, κερδίζεις ακόμα 200 bonus πόντους (ισχύουν μόνο μια φορά).

Κάνε σερί και πάρε bonus
Για κάθε ματς δίνονται 7 επιλογές και μπορείς να διαλέξεις μόνο 1. Δεν είναι υποχρεωτική η επιλογή σε κάθε παιχνίδι του EURO, οπότε “χτίσε” τη στρατηγική σου και κάνε όσο το δυνατόν περισσότερες επιτυχημένες προβλέψεις. Σε περίπτωση που φτιάξεις ένα μεγάλο σερί επιτυχημένων προβλέψεων, επιβραβεύεσαι με εξτρά bonus πόντους, κάτι που μπορεί να επιφέρει σημαντικές αλλαγές στη βαθμολογία των χρηστών.

 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top