Επιστολή στη Super League έστειλε η Nova επαναφέροντας τα αιτήματα που έχει διατυπώσει εν όψει της έναρξης της νέας αγωνιστικής περιόδου και προκειμένου να συνεχιστεί απρόσκοπτα η συνεργασία των δύο πλευρών.
Στην επιστολή που απευθύνεται σε όλες τις ομάδες του Συνεταιρισμού βάζει τρεις όρους. Ο πρώτος είναι η αξιοπιστία του πρωταθλήματος, που διαταράχθηκε με όλα αυτά που έγιναν στα play offs. Το δεύτερο είναι η αναδιαμόρφωση του πρωταθλήματος που υποκρύπτει το αίτημα για μείωση ομάδων από 16 σε 14 ή 12. Το τρίτο που επικαλείται η Nova στην επιστολή της είναι ότι οι δηλώσεις που έγιναν περί μη έναρξης του πρωταθλήματος με αφορμή τη διαφωνία με την ΕΠΟ για τη διαιτησία, αδυνατίζουν το προϊόν, δημιουργούν αβεβαιότητα με αποτέλεσμα να υπάρχει κίνδυνος μείωσης του αριθμού των συνδρομητών του καναλιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες η πλευρά της Nova τόνισε πως αν δεν γίνουν αλλαγές, η συνεργασία των δύο πλευρών για τη νέα περίοδο καθίσταται αμφίβολη.

Ο νομικός σύμβουλος της Super League Γιάννης Οικονομάκης είπε ότι θα σταλεί μία επιστολή στην οποία θα αναφέρεται ότι η δήλωση περί μη καθόδου στο νέο πρωτάθλημα δεν έγινε επίσημα από τον Συνεταιρισμό ούτε θα πρέπει να λαμβάνεται ως κάτι δεδομένο.

Στη συνέχεια τοποθετήθηκαν και άλλοι όπως πρόεδρος ΠΑΕ που φέρεται να είπε, ότι δεν γίνεται να λειτουργούμε όπως θέλει η Nova και ότι θα έπρεπε να πετάξουμε την επιστολή στα σκουπίδια!

Πάντως δεν ελήφθη καμία απόφαση ούτε για τα θέματα που βάζει η Νova, ούτε για το πρόσωπο του νέου διευθυντή με αυξημένες αρμοδιότητες ούτε για τα θέματα της διαιτησίας.

Τα πάντα μετατίθενται για τις 11 Ιουλίου, όπου θα διεξαχθεί η κλήρωση του πρωταθλήματος. Τότε αναμένεται να γίνουν και οι εκλογές του πρόεδρου της Super League.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top