Άτυπη συνάντηση θα έχουν σήμερα (8/6) οι ΠΑΕ της Super League με βασικό θέμα συζήτησης τις απαιτήσεις της NOVA.
To συνδρομητικό κανάλι που έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα κάνει λόγο για ανταγωνιστικό πρωτάθλημα με 14 ομάδες ώστε να μην υπάρχουν φαινόμενα ομάδων που να αποσύρονται κατά τη διάρκεια του, χωρίς ομάδες που να είναι βαθμολογικά αδιάφορες από τον πρώτο γύρο και χωρίς αλλαγές στο πρόγραμμα, μπαίνουν σαν «προαπαιτούμενα» για την απρόσκοπτη συνέχιση της συνεργασίας των δύο πλευρών και για τη μη ενεργοποίηση των ρητρών για τις τροποποιήσεις του προγράμματος των play – offs.

Όλα αυτά έγιναν γνωστά στις ομάδες του συνεταιρισμού θα έχουν έχουν συνάντηση στα γραφεία του Χρ. Πανόπουλου με πρωτοβουλία του προέδρου της Ξάνθης.

To κλίμα σε κάποιες τουλάχιστον ΠΑΕ της Super League είναι τεταμένο, αφού μια σειρά ζητημάτων, όπως οι αλλαγές στη διαιτησία, η κεντρική χορηγία και η αναδιανομή των τηλεοπτικών εσόδων μπαίνουν ως προαπαιτούμενα για την έναρξη του πρωταθλήματος.

Όσο για την ηγεσία της Super League, έχει υποβιβαστεί σε ρόλο θεατή παρακολουθώντας τις συνεδριάσεις που αντί να γίνονται στα γραφεία της με δικές της πρωτοβουλίες, γίνονται στα γραφεία του ιδιοκτήτη της Ξάνθης…
soccerplus.gr
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top