Η δράση στο EURO 2016 έχει διακοπή, ωστόσο στην Ευρώπη και στη Λατινική Αμερική παίζουν μπάλα... ασταμάτητα! Διαβάστε καθημερινά στο Foxbet.gr τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος από τους ειδικούς του κάθε αθλήματος!

Μπιρκιρκάρα – Σιρόκι Μπρίγιεκ
Η Μπιρκιρκάρα στο πρώτο ματς στη Βοσνία έπαιξε κυρίως άμυνα και κατάφερε να... αποδράσει με το 1-1. Πλέον, οι Μαλτέζοι έχουν το προβάδισμα για την πρόκριση στον επόμενο γύρο, θέλοντας με τον τρόπο αυτό να επαναλάβουν την περσινή πορεία τους, όταν έφτασαν στη συγκεκριμένη φάση για πρώτη φορά από τότε που δημιουργήθηκε το Europa League! Στο... στρατόπεδο της Σιρόκι, το 1-1 του πρώτου ματς δημιούργησε έντονο προβληματισμό. Πλέον, η ομάδα της Βοσνίας δεν έχει τις πιθανότητες υπέρ για πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League. Στο αγωνιστικό κομμάτι, αρκετά πιθανές θεωρούνται οι αλλαγές στην επιθετική γραμμή της ομάδας στο σημερινό παιχνίδι, με τους Βάγκνερ και Πλάζονιτς να παίρνουν πιθανότατα θέση στο αρχικό σχήμα. Η Σιρόκι είναι ανώτερη ποιοτικά και θα προσπαθήσει να πάρει την πρόκριση. Η Μπιρκιρκάρα από τη μεριά της θα παίξει φουλ άμυνα, όπως έκανε και στο πρώτο ματς, με την επιλογή του under 2.5 σε απόδοση 1.75 να αξίζει ποντάρισμα. Όλα τα αγωνιστικά νέα των ομάδων του Europa League στο Foxbet.gr!
Τρε Πεν – Δε Νιου Σεντς

Στο πρώτο ματς η Τρε Πεν γνώρισε την ήττα με 2-1, ωστόσο το συγκεκριμένο σκορ τις δίνει ελπίδες πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς. Η ομάδα από το Σαν Μαρίνο θα βρει απέναντι της έναν πιο έμπειρο αντίπαλο, με το πλεονέκτημα της έδρας, όμως, ελπίζει να φτάσει στο θετικό αποτέλεσμα. Από την άλλη, η Δε Νιου Σεντς θα πρέπει να είναι προσεκτική, καθώς το 2-1 δεν της εγγυάται τίποτα. Η ομάδα από την Ουαλία έχασε πολλές ευκαιρίες και τώρα καλείται να επιβεβαιώσει πως όντως είναι το φαβορί. Στόχος της να πετύχει ένα γκολ νωρίς και να... καθαρίσει την υπόθεση πρόκριση και θα την εμπιστευτούμε. Κρατάμε το ενδεχόμενο να σκοράρουν πρώτοι οι φιλοξενούμενοι, όπως και το over 2.5. Όλα τα αγωνιστικά νέα των ομάδων του Champions League στο Foxbet.gr!
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top