Ποια πρωταθλήματα, και σε ποια κανάλια, θα δούμε τη νέα σεζόν; Τι τηλεοπτικές εκκρεμότητες υπάρχουν;
Champions και Europa League
Μεταδίδεται όλο από τον OTE TV ως και το 2017-18, με αρχή από τα play offs του Αυγούστου (που υπάγονται στην κεντρική διαχείριση). Η ΕΡΤ μεταδίδει 13 αγώνες τη σεζόν, παράλληλα (και όχι αποκλειστικά) με τον ΟΤΕ: έξι στους ομίλους, από ένα σε κάθε φάση νοκ άουτ και φυσικά τον τελικό.

Στο Europa League, μεταδίδονται όλοι οι αγώνες αποκλειστικά από τον ΟΤΕ ως και το 2017-18, πλην του τελικού που μεταδίδεται παράλληλα και από την ΕΡΤ. Το συμβόλαιο ισχύει από τη φάση των ομίλων, όλες οι προκριματικές φάσεις συν τα play offs είναι προς ατομική διαπραγμάτευση κάθε συλλόγου.

Το UEFA Super Cup μεταδίδεται αποκλειστικά από τον ΟΤΕ.


Ελλάδα
Η Super League έχει συμβόλαιο με τη Nova έως και το 2017 για όλες τις ομάδες ενώ για το 2017-19 έχουν συμφωνήσει όλες πλην της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Το Κύπελλο μεταδόθηκε φέτος από τον OTE TV και ανανεώθηκε ως το 2018-19.

Ο ΟΤΕ είχε συμβόλαιο με τη Football League το οποίο πρόσφατα έληξε.

Αγγλία
Η Premier League μεταδίδεται από τον ΟΤΕ, με συμβόλαιο έως 2018-19.
Το FA Cup (Κύπελλο) έκλεισε της λήξης της σεζόν στη Nova και το απέκτησε ως το 2017-18.
Το Community Shield (Σούπερ Καπ) έως και το 2018 θα μεταδίδεται από τη Nova η οποία έδειξε φέτος και τον τελικό του Carling Cup (Λιγκ Καπ). Για το Λιγκ Καπ της νέας σεζόν (2016-17) δεν υπάρχει κάτι ακόμη...

Ισπανία
Η Primera Division μεταδίδεται από τον ΟΤΕ με συμβόλαιο ως το 2017-18. |To Copa del Rey (Κύπελλο) δεν έχει κλείσει κάπου όλο. Ομως η Nova έχει κλείσει θα μεταδώσει τους τελικούς ως το 2017-18, όπως και τα διπλά ματς του Supercopa (Σούπερ Καπ) μέχρι τότε.

Ιταλία
Η Serie A μεταδίδεται από τον OTE TV με συμβόλαιο έως και το 2017-18.

Το Coppa Italia (Κύπελλο) μεταδίδεται από τη Nova με συμβόλαιο έως και το 2017-18, συμβόλαιο που ισχύει και για το Supercoppa (Σούπερ Καπ).

Γαλλία
Το συμβόλαιο της Ligue 1 με τη Nova εξέπνευσε με τη λήξη της φετινής σεζόν και είναι ερώτημα αν θα ανανεωθεί. Πάντως, όλα δείχνουν ότι η Nova θα ανανεώσει τη συμφωνία...

Το Coupe de France (Κύπελλο) μεταδόθηκε φέτος από τον ΟΤΕ, το συμβόλαιο εξέπνευσε.

To Coupe de la Ligue (Λιγκ Καπ) δεν μεταδίδεται εν Ελλάδι πλέον.

Γερμανία
H Bundesliga είναι με συμβόλαιο στον ΟΤΕ έως και το 2016-17, όπως και η β' κατηγορία αλλά και το Supercup.

Το Κύπελλο Γερμανίας από τη νέα σεζόν για έως και το 2017-18 έκλεισε στη Nova.


Πορτογαλία, Ολλανδία, Ρωσία, Κύπελλο Βελγίου
Τα συμβόλαια των εν λόγω πρωταθλημάτων με τη Nova (για την Πορτογαλία δεν υπολογίζονται οι εντός έδρας αγώνες της Μπενφίκα που προβάλλονται εκτός κεντρικής διαχείρισης, από το κανάλι του συλλόγου) εξέπνευσαν στο τέλος της τρέχουσας σεζόν και δεν έχει γίνει γνωστό ακόμη πόσα και αν θα ανανεωθούν. 
 
ΑΕΛ © 2013. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top