Πολύ ψηλά έθεσε τον πήχη των στόχων για την ΑΕΛ ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Θωμάς Κυπαρίσσης, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6, λέγοντας ότι ο ίδιος θα είναι ικανοποιημένος με μια θέση στην 8άδα.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Θωμάς Κυπαρίσσης : 
Για την περίπτωση του Κρις Κόουλμαν που ήταν στην ΑΕΛ και τώρα βρίσκεται στην 4άδα του Euro με την Ουαλία: «Μπορεί να συμβεί σε οποιοδήποτε προπονητή στον κόσμο. Μερικοί δεν κολλάνε. Είδατε τι έγινε και με τον Κλαούντιο Ρανιέρι στην Ελλάδα και τι έκανε στη Λέστερ. Παίζει και πολλές φορές ρόλο η τύχη, κι όχι μόνο για τους προπονητές, αλλά και για τους παίκτες».

Για την ΑΕΛ της νέας σεζόν: «Πέρυσι είχαμε ένα ρόστερ 28 παίκτων. Κάποια παιδιά των οποίων τα συμβόλαια έληγαν, έφυγαν και κατόπιν πήραμε τον κύριο Αναστασιάδη που δεν είχε πλήρη εικόνα για τους παίκτες και ζήτησε μια εβδομάδα να είναι μαζί με τους παίκτες. Πήραμε και ό,τι καλύτερο μπορούσαμε σε νεαρές ηλικίες και απ’ ό,τι είδαμε στη Football League. Θα υπάρξουν κι άλλες προσθήκες στη συνέχεια».

Για τη μεταγραφή του Αβραάμ: «Ο Αβραάμ είναι και μπακ, αλλά και winger. Μπορεί να παίξει όλη την αριστερή πλευρά. Ο προπονητής έχει ζητήσει παίκτες με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, καθώς θέλει να παίξει από τα άκρα».

Για το ρόστερ: «Υπάρχει ένα πολύ καλό κλίμα και θέλουμε να φτιάξουμε μια ομάδα με βάθος και κυρίως βάθος χρόνου, αφού όλοι οι παίκτες που έχουμε είναι νεαροί σε ηλικία».

Για το στόχο της νέας περιόδου: «Για μένα στόχος είναι να είμαστε πάνω από την 8άδα. Θα γίνουν ακόμα και κάποιες κινήσεις. Ο Ολίσε μας απασχόλησε, αλλά είχε ένα πρόβλημα τραυματισμού στο τελευταίο ματς με την εθνική του ομάδα και προτίμησε να πάει σε ομάδα β’ εθνικής στην Κίνα».

Για τις φήμες επιστροφής στο Αλκαζάρ: «Όχι, δεν υπάρχει καμία περίπτωση Αλκαζάρ και το λέω κατηγορηματικά. Ο κόσμος είναι πάντα παρών όλα αυτά τα χρόνια σε όποια κατηγορία παίζουμε. Η συμπεριφορά τους είναι σε ικανοποιητικό επίπεδο, είναι η δύναμη της ομάδας».

Για την αποχώρηση του Σάκη Τσιώλη: «Υπήρξαν κάποιες συγκεκριμένες διαφωνίες. Υπήρξαν κάποια πράγματα που ήθελε ο κ. Τσιώλης, ήθελε κάποια άλλα ο κ. Κούγιας. Υπήρξαν διαφωνίες, όχι τόσο για παίκτες, όσο για στελέχη. Το σίγουρο είναι ότι ο κ. Τσιώλης βοήθησε πάρα πολύ, δεν χρειάζεται καν να το συζητάμε αυτό. Αυτός ο κύκλος έκλεισε, και ό,τι έγινε, έγινε για καλό σκοπό».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top