1. Ο Σύνδεσμος της Αθήνας ενημερώνει τόσο τον κόσμο της ομάδας όσο και την ΠΑΕ ΑΕΛ, ότι ενώ ήμασταν πρόθυμοι και διατεθειμένοι να παραβρεθούμε στην συνάντηση μεταξύ των συνδέσμων της ομάδας και του κ. Κούγια, μετά τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με την αναστολή λειτουργίας συνδέσμου, θεωρούμε ότι η συνάντηση πλέον δεν έχει ουσία και νόημα και για αυτό δεν θα συμμετάσχουμε.
Την θέση μας και την άποψη μας για όσα συμβαίνουν στον χώρο, θα την εκφράσουμε κατ’ ιδίαν στον ιδιοκτήτη της ομάδας μας στην Αθήνα στο προσεχές διάστημα. Αυτό που έχει νόημα και σημασία τώρα, αντί μιας τυπικής συνάντησης υπό την εποπτεία της ΠΑΕ για να λυθούν οι όποιες διαφορές, είναι να κατανοήσουν όλοι ότι δεν περισσεύει κανείς και η αναστολή λειτουργίας οποιουδήποτε συνδέσμου ή οποιαδήποτε άλλη αντιπαράθεση και διαμάχη, μόνο θετική εξέλιξη δεν είναι για τον οπαδικό κόσμο της ομάδας μας.Είναι σε όλους γνωστό ότι με τον συγκεκριμένο σύνδεσμο δεν υπήρχε δίαυλος επικοινωνίας από το 2008. Θυμούνται οι περισσότεροι ασφαλώς ότι στα τέλη του 2008 κατηγορηθήκαμε για υβριστική επιστολή που δήθεν γράψαμε, με αποτέλεσμα να δεχτούμε τόνους λάσπης και ψεμάτων. Θα θυμούνται οι πιο πολλοί τα μύρια όσα ακούστηκαν, όπως φυσικά και τα γεγονότα σε Τρίπολη, Λιβαδειά, αλλά και στην Λάρισα. Ο συντάκτης της επιστολής τελικά βρέθηκε και δεν είχε καμία σχέση με τον σύνδεσμό μας. Παρ’ όλα αυτά δεν μένουμε στο παρελθόν, με γνώμονα το ρητό ότι η »ΑΕΛ είναι πάνω απ’ όλους και απ’ όλα», πόσο μάλλον την δεδομένη χρονική περίοδο με τις προκλήσεις και τον βαθμό δυσκολίας της super league.
2.Όλος ο κόσμος γνωρίζει ότι η ΑΕΛ έχει λαό, φανατικούς οπαδούς και καυτή έδρα. Αυτό χάρη στη παρουσία διαχρονικά των οργανωμένων της (με τα σωστά τους και τα λάθη τους) και όχι εξαιτίας των καθήμενων στα καρεκλάκια με το κινητό στο χέρι. Να γνωρίζουν όλοι όσοι με ελαφρά τη καρδία και εκ του ασφαλούς εξαπολύουν μύδρους και ειρωνεία σε βάρος γενικά των οργανωμένων της ΑΕΛ, είτε παλαιότερα είτε τώρα, ότι η έδρα της ΑΕΛ και η πόλη της Λάρισας δεν έχουν γίνει μέχρι σήμερα κέντρο διερχομένων όπως όλες οι υπόλοιπες πόλεις της επαρχίας και δεν αποτέλεσαν στόχο για τουριστική εκδρομή και οπαδική κατάληψη, λόγω της ύπαρξης των οργανωμένων της ΑΕΛ και όχι φυσικά λόγω των τύπων που σκάνε για ποζερίστικη φωτογραφία και μόστρα στα εντός έδρας παιχνίδια. Ούτε αυτών που με τρέντι εμφάνιση περαστικού στα εκτός έδρας, βγαίνοντας στο δεκάλεπτο πριν την λήξη για να φύγουν σαν κλέφτες στο σκοτάδι και κατά την διάρκεια του αγώνα αντί να φωνάξουν συνθήματα, μιλούν στο κινητό, τραβούν selfies και παρατηρούν το αγωνιστικό σύστημα της ομάδας για να βγουν την επομένη να πουν την άποψη τους ως γνώστες του ποδοσφαίρου σε κάποιο site ή ράδιο. Το έργο αυτό τουλάχιστον στην Αθήνα το έχουμε δει πάμπολλες φορές, οπότε λίγος σεβασμός από όλους αυτούς δεν βλάπτει και μάλιστα όταν τα πικρόχολα σχόλια αυτά γίνονται δημόσια σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top