Ένας ακόμη 18χρονος από την ευρύτερη περιοχή της Λάρισας θα αγωνίζεται στην U-20 της ΑΕΛ. Ο λόγος για τον 18χρονο κεντρικό αμυντικό, Χρήστο Καλούση, ο οποίος αγωνιζόταν στη Δήμητρα Γιάννουλης. Ο Χρήστος Καλούσης σε δήλωσή του, επισήμανε τα ακόλουθα:
Αναλυτικά ο Χρήστος Καλούσης
«Θεωρώ υποχρέωσή μου να ευχαριστήσω τους δύο προπονητές μου κ. Γιάννη Μπουρνάκα- Βασίλη Μπακογιάννη και τη διοίκηση της Δήμητρας Γιάννουλης με πρόεδρο τον κ. Ηλία Κολοψούζη, οι οποίοι όταν αποχώρησαν από την Ακαδημία “Ατρόμητοι” πριν δύο χρόνια, με εμπιστεύθηκαν για τη συμμετοχή μου στη μεγάλη ερασιτεχνική κατηγορία.

Επίσης οφείλω να αναφερθώ στην πολύ καλή πορεία της ποδοσφαιρικής χρονιάς που διανύσαμε καθότι με τη στήριξη της νέας διοίκησης και την καθοδήγηση του προπονητή κ. Μπακογιάννη ο οποίος μου προσέφερε πολλές ευκαιρίες, συνέβαλε ώστε οι συμπαίκτες μου κι εγώ να δουλέψουμε με άριστο ομαδικό πνεύμα.

Ακόμη θα ήθελα να ευχαριστήσω τον συμπαίκτη μου Θοδωρή Εμμανουήλ για τη βοήθεια και υποστήριξη του τόσο τεχνική όσο και ψυχολογική.

Υπόσχομαι στη νέα μου ομάδα και σ’ όλους τους παράγοντες που συντέλεσαν στην επιλογή μου ότι, όσο με αφορά, θα κάνω τα μέγιστα αφενός για να δικαιώσω την επιλογή τους και αφετέρου για την αγάπη που έχω στη μεγάλη ομάδα της πόλης μας την ΑΕ Λάρισας.»
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top