Παρότι πάει, πλέον, για τα 42, ο πρώην παίκτης της ΑΕΛ, Κώστας Νεμπεγλέρα, δεν λέει να το… κόψει, καθώς ανανέωσε για άλλο έναν χρόνο τη συνεργασία του με τον Αχιλλέα Φαρσάλων!
Η σχετική ανακοίνωση
«Η Διοίκηση του Αχιλλέα Φαρσάλων ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας με τον Κώστα Νεμπεγλέρα, ενός εκ των αρχηγών της ομάδος, για ακόμη ένα έτος, δείχνοντας εμπιστοσύνη στην ποδοσφαιρική του αξία στο ήθος και την προσφορά του στον σύλλογο και του εύχεται υγεία και καλή ποδοσφαιρική χρονιά».

Ο Κώστας Νεμπεγλέρας, μάλιστα, δήλωσε: «Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Αχιλλέα Φαρσάλων για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπό μου για ακόμη μια σεζόν. Στόχος για την νέα σεζόν είναι να συνδυάσουμε το καλό ποδόσφαιρο με την αποτελεσματικότητα. Την περσινή σεζόν θεωρώ ότι είχαμε μια καλή πορεία, όμως κάποιες μικρολεπτομέρειες μας στοίχισαν την άνοδο. Φέτος, θέλουμε να κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο μας, ο οποίος στάθηκε δίπλα μας και μας έδινε συνεχώς δύναμη. Ο Αχιλλέας είναι μια από τις ιστορικότερες ομάδες της επαρχίας μας και στόχος είναι να επανέλθει εκεί που αξίζει. Όλη η ομάδα δουλεύει σε επαγγελματικά πρότυπα παρά το γεγονός ότι αγωνίζεται σε ερασιτεχνική κατηγορία. Στην οικογένεια του Αχιλλέα αξίζουν τα καλύτερα και φέτος πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε».
 
ΑΕΛ © 2013. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top