Στο Αθλητικό Μετρόπολις 95,5 μίλησε ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, και αναφέρθηκε για το θέμα των πλέι οφ, τις δικαστικές διαμάχες στο ελληνικό ποδόσφαιρο, το θέμα του γηπέδου της ΑΕΛ αλλά και τις αδειοδοτήσεις του Άρη και του ΟΦΗ.
Αναλυτικά όσα είπε ο Αλέξης Κούγιας:
Για το αν πρέπει ο πρωταθλητής να βγαίνει από τα πλέι οφ: 
«Έχει ανοίξει μια συζήτηση αλλά δεν θα αποφασίσουμε τίποτα για την φετινή χρονιά όπως είπαμε και χθες. Αλλά μέσα στη χρονιά θα γίνουν συζητήσεις για να γίνει καλύτερο το πρωτάθλημα. Συμμερίζομαι την άποψη του κ.Σπανού και το θέμα είναι ότι όταν συζητηθεί θα πάρουμε την καλύτερη απόφαση. Συζητήσαμε την πρόταση του Παναθηναϊκού που είχε ένα ελάττωμα το γεγονός ότι πολλές ομάδες θα σταματούσαν να παίζουν ποδόσφαιρο από τον Μάρτιο έως τον Αύγουστο και αυτό ποδοσφαιρικά δεν γίνεται. Η πρόταση του ΠΑΟΚ είναι πιο ενδιαφέρουσα που είναι αντιγραφή του βελγικού συστήματος και όλες οι ομάδες θα παίζουν πλέι οφ. Το έχω ζήσει το θέμα με τα πλέι οφ στην Φούτμπολ Λιγκ και παίζουν ρόλο τα στελέχη που συμμετέχουν σε όλο αυτό».

Για το θέμα με το AEL FC Arena: 
«Στη Λάρισα έχουμε ραδιόφωνο που ο καθένας οπαδός βγαίνει και λέει τα δικά του. Επί εγγυήσεώς μου δεν μπορώ να πω ότι θα παίζει σε αυτό το γήπεδο. Πρέπει να καταλάβει ο κ.Πηλαδάκης ότι δεν γίνεται να πληρώνει κάποιος για αυτό το γήπεδο 4-5 φορές παραπάνω από τον ανταγωνιστές του. Εγώ στην ουσία πληρώνω τις οφειλές του κ.Πηλαδάκη στην Τράπεζα Πειραιώς επειδή εκεί είναι οι οφειλές του. Εγώ έχω να πω ότι εμείς θα παίξουμε εκεί. Εγώ έχω πολύ καλές σχέσεις με τον κ.Πηλαδάκη και πρέπει και η Πειραιώς να βάλει νερό στο κρασί της».

Για την περίπτωση του Άρη και το θέμα της εκκαθάρισης: 
«Ο Άρης και ο ΟΦΗ του Αγίου Αλεξίου θα πρέπει να μου ανάβουν ένα κεράκι. Αν δει κάποιος την εκκαθάριση της ΠΑΕ ΑΕΛ, τότε θα καταλάβει ότι ο Άρης και ο ΟΦΗ θα πάρουν αδειοδότηση. Αυτή είναι η δική μου γνώμη. Εγώ όταν πήρα την ΠΑΕ από τον Πλεξίδα υπήρχαν μέχρι πρότινος τρεις ΠΑΕ στην υπό εκκαθάριση ΠΑΕ ΑΕΛ. Μια του Πλεξίδα, μια του Πηλαδάκη και μια του Παπανικολάου».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top