Αναφορικά με την υπόθεση της μεταγραφής του ποδοσφαιριστή Αθανάσιου Παπατόλιου, από την ΠΑΕ ΑΕΛ διευκρινίζονται τα εξής: 'Οντως ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής συγκαταλέγονταν στους μεταγραφικούς μας στόχους και όταν μας προτάθηκε η απόκτησή του από τον μάνατζερ κ. Παπαδόπουλο, (πατέρα του διεθνή ποδοσφαιριστή Κυριάκου), ο οποίος συνεργάζεται με γερμανική εταιρία, προχωρήσαμε σε συζητήσεις και σε συμφωνία συνεργασίας 4 χρόνων, εμπιστευόμενοι την διαβεβαίωση του μάνατζέρ του ότι έχει λυθεί η συνεργασία του με την ΠΑΕ Αχαρναϊκός.
Αναμένοντας την αίτηση μεταβολών που μας είχαν υποσχεθεί, επιτρέψαμε στον ποδοσφαιριστή να συμμετάσχει σε δύο τυπικές προπονήσεις της ομάδας μας, πριν την αυριανή επίσημη έναρξη της φετινής προετοιμασίας. Σήμερα με έκπληξη διαβάσαμε την ανακοίνωση της ΠΑΕ Αχαρναϊκός, μέσω της οποίας πληροφορηθήκαμε ότι υπάρχει σε ισχύ συμβόλαιο συνεργασίας της φίλης ΠΑΕ με τον ποδοσφαιριστή!

Μετά από αυτή την εξέλιξη και επειδή σε καμία περίπτωση δεν θα επιτρέψουμε να διαταραχθούν οι σχέσεις μας με την ιστορική και φίλη ΠΑΕ Αχαρναϊκός, συνεκτιμώντας και τη νομιμότητα, αλλά κυρίως το γεγονός της παραπλάνησής μας από τον μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, ανακοινώνουμε ότι αποσύρουμε το ενδιαφέρον μας και αυτονόητα ο ποδοσφαιριστής Παπατόλιος δεν θα συμμετέχει από τούδε και στο εξής στις προπονήσεις της ομάδας μας.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top