Μάθετε καθημερινά στο Foxbet.gr όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος online, όπως για παράδειγμα η Interwetten.

Γαλλία – Ισλανδία
Βασικός στόχος των διοργανωτών ήταν να μπουν στην τετράδα και ως μεγάλο φαβορί κόντρα στην Ισλανδία καλούνται να τα καταφέρουν και να ικανοποιήσουν τους φίλους τους. Αγωνιστικά, υπάρχουν δύο σημαντικές απουσίες, με τους Καντέ και Ρεμί να μένουν εκτός λόγω τιμωρίας. Από την άλλη, η Ισλανδία… ζει το όνειρο της! Η πρόκριση επί της Αγγλίας θα μείνει στην ιστορία, ενώ πολλοί την έχουν συνδέσει με την Ελλάδα του 2004. Όσον αφορά τις αποδόσεις, ο άσος είναι το φαβορί, ωστόσο δεν υπάρχει αξία γι’ αυτό και θα πάμε με το over που πληρώνει πάνω από 2.00! Στα 3/4 η Γαλλία πέτυχε 2 γκολ, ενώ η Ισλανδία μετράει μόνο G/G. Διαβάστε καθημερινά, όλα τα νέα για το Euro.
Σάντος – Τσαπεκοένσε

Από ήττα έρχεται η Σάντος, που «έτρεχε» σερί νικών και μάλιστα θετικών εμφανίσεων, ωστόσο κόντρα στη Γκρέμιο δεν τα κατάφερε (3-2). Αντίθετα, η Τσαπεκοένσε αντέδρασε στις ήττες και την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, φτάνοντας σε μία σπουδαία νίκη επί της Κρουζέιρο με 3-2! Αμφότερες διακρίνονται για το επιθετικό τους ποδόσφαιρο. Αναμένεται ματς με ρυθμό και γκολ. Over 2.5 η επιλογή. Βρείτε στο Foxbet.gr αναλύσεις για όλα τα ματς της Βραζιλίας.

 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top