Με -σχεδόν- όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές της ομάδας, η αποστολή της ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρα αναχώρησε το απόγευμα της Τρίτης 26 Ιουλίου με προορισμό την Λάρισα, όπου σήμερα (27/7 – 17:30) θα κοντραριστεί με την ΑΕΛ στο «ΑΕΛ FC Arena».
Η αποστολή, της οποίας ηγείται ο Γενικός Αρχηγός της ομάδας, Αλέξανδρος Αναλύτης, έφτασε γύρω στις 21:00 στην θεσσαλική πόλη εν όψει της φιλικής αναμέτρησης με τους «βυσσινί».
Ο τεχνικός της Κέρκυρας, Μιχάλης Γρηγορίου, δεν πήρε μαζί του τον Ναζίμ, ο οποίος βρίσκεται σε στάδιο αποθεραπείας, τον νεαρό τερματοφύλακα, Τριαντάφυλλο, αλλά και τον Κρητικό, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση.
Στο εν λόγω φιλικό με την ΑΕΛ ο 43χρονος προπονητής της Κέρκυρας αναμένεται -όπως έκανε και με την Βέροια, αλλά και με την Φλαμουρτάρι- να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες του.
Αυτή την φορά μάλιστα, ο Γρηγορίου θα τσεκάρει και την κατάσταση, στην οποία βρίσκεται ο Ντουαλά, για τον οποίο υπάρχει η ελπίδα ότι ενδεχομένως θ’ αποφύγει το χειρουργείο. Περισσότερα ωστόσο, θα φανούν στο test στο «ΑΕΛ FC Arena».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top