Τις πρώτες του δηλώσεις έκανε το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΛ, Ανδρέας Αβραάμ, στο AEL RADIO.
Αναλυτικά ο Ανδρέας Αβραάμ
Έπαιξε ρόλο για να έρθεις η προσέγγιση του Αλέξη Κούγια και η γνωριμία σου με τον Άγγελο Αναστασιάδη;
«Είναι αλήθεια ότι είχαμε συνεργαστεί με τον κόουτς στην Εθνική Κύπρου για τέσσερα χρόνια. Φυσικά και ο κ. Κούγιας έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για να έρθω στην ΑΕΛ και ήταν μια προοπτική στην καριέρα μου που δεν ήθελα να χάσω.»

Φεύγεις από μια μεγάλη ομάδα της Κύπρου. Ποιοι είναι οι προσωπικοί σου στόχοι σου με την ΑΕΛ;
«Οι προσωπικοί στόχοι μου είναι ίδιοι με της ομάδας. Να δείχνουμε τον καλύτερο μας εαυτό και να παίρνουμε το καλύτερο δυνατό στον αγωνιστικό χώρο. Η ΑΕΛ είναι μια ιστορική ομάδα και πολύ μεγάλη και είναι μεγάλη τιμή για μένα να αγωνίζομαι σε ένα τέτοιο ιστορικό σωματείο.»

Τι ξεχωρίζεις στον Άγγελο Αναστασιάδη ως προπονητή;
«Είναι ένας προπονητής που καταφέρνει να βγάζει το 100% από τον καθένα ποδοσφαιριστή. Έχει πολύ καλά στοιχεία σαν άνθρωπος και σαν προπονητής και πιστεύω πως θα φανεί μέσα στο γήπεδο.»

Από την ΑΕΛ έχουν περάσει οι Αλωνεύτης και Αλεξάνδρου.Μίλησες μαζί τους για την ΑΕΛ και το κλίμα που επικρατεί;
«Τους ξέρω, με τον Στάθη Αλωνεύτη ήμουν συμπαίκτης στην Ομόνοια ενώ με τον Αλεξάνδρου ήμασταν μαζί στην Εθνική Κύπρου.Μου είπαν τα καλύτερα λόγια για την ΑΕΛ και τον κόσμο.Γνωρίζω πολύ καλά που έρχομαι  και χαίρομαι πολύ για αυτό.»

Τι γνωρίζεις για το ελληνικό πρωτάθλημα;
«Εμείς στην Κύπρο ξέρουμε πολλά πράγματα για το ελληνικό πρωτάθλημα και το παρακολουθούμε στενά. Όπως είπα ξέρω πολλά πράγματα για την ΑΕΛ που μου κίνησαν το ενδιαφέρον για να έρθω. Ευτυχώς μου δόθηκε ευκαιρία φεύγοντας για πρώτη φορά από την Κύπρο να έρθω στην Ελλάδα και στην Λάρισα.»
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top