Στο Foxbet.gr θα βρείτε καθημερινά τις κορυφαίες αναλύσεις, προγνωστικά για την πλειοψηφία των αγώνων του κουπονιού, αλλά χρήσιμα άρθρα σχετικά με το στοίχημα, που πρέπει κάθε παίκτης να διαβάσει, όπως για παράδειγμα τον οδηγό για το value bet! Πότε μία απόδοση έχει πραγματικά αξία;

Γιουνγκ Μπόις - Λουγκάνο
Γιουνγκ Μπόις
Ιδανικό ξεκίνημα για την Γιουνγκ Μπόις φέτος στο πρωτάθλημα. Πέρασε εύκολα από την έδρα της Σεν Γκάλεν ξεκινώντας με νίκη (2-0) δίχως μάλιστα να δυσκολευτεί ιδιαίτερα.
Λουγκάνο
Ψυχωμένη εμφάνιση για την Λουγκάνο στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της νέας χρονιάς και μάλιστα στην μετά-Ζέμαν εποχή, η οποία όμως συνοδεύτηκε από εντός έδρας με 1-2 από την Λουκέρνη.

Φιγκεϊρένσε - Βιτόρια Μπαΐα
Φιγκεϊρένσε
Μπορεί  να μην έχει καταφέρει να πάρει νίκη στα εφτά τελευταία παιχνίδια της, αλλά στην έδρα της Κορίνθιανς θα μπορούσε να έχει πάρει το τρίποντο, καθώς προηγήθηκε με γκολ του Ντοντό στο 59’, αλλά δέχθηκε την ισοφάριση στο 84’.
Βιτόρια Μπαΐα
Για ακόμα μια φορά είχε αμυντικά κενά και η πανίσχυρη επιθετική γραμμή της Σάντος δεν τα άφησε ανεκμετάλλευτα, με αποτέλεσμα να ηττηθεί με 2-3 εντός έδρας. Πρώτη ήττα έπειτα από έξι αγωνιστικές.

 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top