Για τη 10η αγωνιστική του MMSL η ΑΕΛ ταξίδεψε το βράδυ της Παρασκευής, 22 Ιουλίου 2016 στο Embro του Οντάριο.
Για άλλη μια φορά η ΑΕΛ άρχισε τον αγώνα πολύ άτονα και άναρχα. Η γηπεδούχος άνοιξε το σκορ όταν μετά από κόρνερ η άμυνα της ΑΕΛ άφησε αμαρκάριστο παίκτη. Λίγο αργότερα ο Άλεξ Πονς με συρτό σουτ λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή ισοφάρισε σε 1-1. Στο 24' ο Κιθ Άντριου κεραυνοβόλησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα από τα 21 μέτρα στέλνοντας τη μπάλα στο αριστερό παραθυράκι της εστίας του. Στο 36' η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Τζορτζ Χάβαρη εντός της περιοχής και με εύστοχο πέναλτι η Embro ισοφάρισε σε 2-2. Η ΑΕΛ συνέχισε να παίζει άναρχα, με πολλά λάθη και με πολύ μικρή υποστήριξη στη μεσαία γραμμή. Στο 43' η ΑΕΛ προηγήθηκε εκ νέου με 2-3, μετά από τέρμα του Ντίνο Ζιρτιλίδη και με αυτό το σκορ οι δυο ομάδες πήγαν στην ανάπαυλα του ημιχρόνου.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΛ βελτιώθηκε και πέτυχε άλλα δυο τέρματα με τους Άντριου Παρκ και Στιβ Βεργυρή και το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή βρήκε την ΑΕΛ νικήτρια με 2-5. Παρότι ο αγώνας δεν ήταν καλός οι βαθμοί μετράνε και η διατήρηση της πρώτης θέσης που η ομάδα κατέχει από την έναρξη της περιόδου.
Στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου ο Κιθ Άντριου αποχώρησε με πρόβλημα στον ιγνυακό τένοντα, ενώ αργότερα ο διαιτητής έδιωξε από τον αγώνα τον Άλεξ Πονς χωρίς να του δείξει κάρτα.
Επόμενος αγώνας για την ΑΕΛ, εντός έδρας, την Τετάρτη, 27 Ιουλίου, στις 20:30, με αντίπαλο την Hispanic Pumas.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top