Στους στόχους της ΑΕΛ και στις πρώτες του εντυπώσεις από τη νέα του ομάδα αναφέρθηκε ο Ματίας Ντεγκρά από το Ελατοχώρι, όπου βρίσκεται μαζί με την ομάδα για το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας. Ο Αργεντινός τερματοφύλακας μίλησε στο AEL Radio.
Αναλυτικά ο Ματίας Ντεγκρά
Την προετοιμασία της ομάδας: 
«Ήρθαμε στο Ελατοχώρι μ’ έναν και μόνο σκοπό, να δουλέψουμε σκληρά και να μπορέσουμε να φτιάξουμε μία πολύ καλή ομάδα. Είναι ένα υπέροχο μέρος, με απόλυτη ηρεμία και εμείς από την πλευρά μας θα πρέπει να δουλέψουμε όσο καλύτερα μπορούμε για να δώσουμε τη δυνατότητα στον τεχνικό μας να φτιάξει ένα ισχυρό σύνολο. Πρέπει όλοι μας να ξέρουμε ότι αγωνιζόμαστε στην ΑΕΛ και η ομάδα είναι πάνω απ’ όλους μας. Ξέρουμε τι σημαίνει ΑΕΛ, ξέρουμε ακριβώς τη δυναμική του κόσμου μας, που είναι κοντά στην ομάδα και ελπίζω να μας ακολουθούν και φέτος. Είναι η δύναμή μας».

Τις πρώτες ημέρες στην ΑΕΛ: 
«Ξέρω ότι η ΑΕΛ είναι ένα μεγάλο όνομα στην Ελλάδα, είχε μία δύσκολη περίοδο στη Β’ Εθνική, αλλά τώρα είναι εδώ στη Σούπερ Λίγκα, εκεί που ανήκει. Έως τώρα υπάρχει ένα πολύ ωραίο κλίμα μεταξύ μας, διοικητικοί, προπονητές και παίκτες. Και έτσι θα πρέπει να συνεχίσουμε, όλοι μαζί, με την κάθε πλευρά να μπορεί να καταλάβει τι θέλει η άλλη, γιατί μόνο έτσι θα πάμε εκεί που θέλουμε».

Το ρόστερ της ομάδας του: 
«Έχουμε μόλις μία εβδομάδα προετοιμασίας και σίγουρα δεν έχουμε μπει σε θέματα τακτικής. Και φυσικά δεν είμαι εγώ ο αρμόδιος για να πω αν η ομάδα θέλει ή δεν θέλει μεταγραφές. Αυτό το γνωρίζει μόνο ο προπονητής και η διοίκηση. Εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε από την πλευρά μας είναι να δουλέψουμε σκληρά και να δημιουργήσουμε… καλό πρόβλημα στον τεχνικό μας, πρέπει να του δώσουμε τη δυνατότητα να επιλέγει πάντα τους καλύτερους για κάθε αγώνα».

Τον προπονητή Άγγελο Αναστασιάδη: 
«Είναι ένας έμπειρος προπονητής, που γνωρίζει πολύ καλά το πρωτάθλημα που θα αγωνιστούμε. Μην ξεχνάμε ότι η ΑΕΛ με την μεγάλη της ιστορία, είναι νεοφώτιστη στη Σούπερ Λίγκα και πρέπει να έχει στο τιμόνι της έναν άνθρωπο που να γνωρίζει και να μπορεί να βοηθήσει τόσο τους Έλληνες, όσο και τους ξένους παίκτες».

Το αν μπορεί η ΑΕΛ να πετύχει την παραμονή της: 
«Η παραμονή είναι το λιγότερο που θέλουμε όλοι μας. Δεν το λέω εγωιστικά, αλλά εδώ μιλάμε για την ΑΕΛ και πρέπει να δούμε την ιστορία της. Όσο πιο γρήγορα λοιπόν να έρθει η παραμονή και να κοιτάξουμε στη συνέχεια για πιο ψηλές θέσεις».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top