Σε φιλική αναμέτρηση που έγινε στο "AEL FC Arena", ο Λεβαδειακός νίκησε 2-1 με ανατροπή την ΑΕΛ, με τον Βαγγέλη Μάντζιο, να πετυχαίνει και τα δυο τέρματα για την ομάδα του. Η ΑΕΛ είχε ανοίξει το σκορ μόλις στο 2 λεπτό με σουτ του Ουρτάδο. Ο Λεβαδειακός ισοφάρισε με πέναλτι στο 67, που έκανε ο Καρατάσιος στον Βασιλείου, με τον Μάντζιο αρχικά να φέρνει το ματς στα ίσια και στο 84 λεπτό να πετυχαίνει και δεύτερο τέρμα για την ομάδα της Λιβαδειάς με σουτ.
ΑΕΛ (Άγγελος Αναστασιάδης): Ντεγκρά (32′ Ξενοδόχοβ), Κοντόρ (32' Ροβίθης), Ναβάρ (36'  Μασούρας), Γιοβάνοβιτς, Φάρκας, Αναστασόπουλος, Φατιόν, Ουρτάδο, Αβραάμ, Ναζλίδης, Μαρουκάκης.

Στο δεύτερο έπαιξαν για την ΑΕΛ: Ξενοδόχοβ (61' Καβουσάκης), Μασούρας (60' Ρέντζας) Καρατάσιος, Σουλιώτης (65' Γκόλιας), Μονιάκης, Καπνόπουλος, Λαμπρόπουλος, Βαρέλα, Ντέλετιτς, Ροβίθης (67' Γιαννιτσάνης), Καπός .

Λεβαδειακός (Ράτκο Ντόστανιτς): Ναμασκό (60' Μοσχονάς), Μουλόπουλος, Τριποτσέρης (60' Μανωλάς), Ουόν, Μιλιάζες, Μεντί Τζάκσον (61' Καραχάλιος), Μαχαίρας (54' Βασιλείου), Μπελγκαζουανί (54' Ζεζίνιο), Γιακουμάκης (66' Παππάς), Σουμπίνιο (80' Μάγκας), Μάντζιος.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top