Λάβαμε ένα μήνυμα από αναγνώστη φίλο της ΑΕΛ και όπως το συνηθίζουμε εδώ στο aelole.gr δημοσιεύουμε το περιεχόμενο του, εφόσον δεν περιέχει υβριστικό ή βλάσφημο περιεχόμενο. Επειδή το aelole.gr είστε όλοι εσείς…
Διαβάστε τι μας έστειλε
«Μερικές σκέψεις μετά το χθεσινό φιλικό με το Λεβαδειακό και την συνέντευξη Αναστασιάδη.

Υπόθεση Ριτζμάιερ. Θυμίζω ότι σύμφωνα με τα λεγόμενα του κ.Κούγια,ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής ήταν η αιτία να παγώσει η περίπτωση Μαρτίνεζ,μετά από απόφαση του Αναστασιάδη. Πάντως χθές τον ακούσαμε να δηλώνει ξεκάθαρα οτι τον παίχτη τον έκοψε αυτός.Δεν θεώρησε πως είναι κάτι το ιδιαίτερο και ότι παίχτες σαν αυτόν έχει ήδη στο ρόστερ. Βέβαια απο την άλλη υπήρχε η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ, η οποία ανέφερε οτι το θέμα Ρίτζμαιερ είναι τυπικό και οτι ο Αυστριακός απλώς θα λύσει το συμβόλαιό του με την Αιντχόφεν και θα επιστρέψει στη Λάρισα. Ποιός ο λόγος της συγκεκριμένης ανακοίνωσης απο την ΠΑΕ,αφού ο ίδιος ο προπονητής είχε ήδη απορρίψει τον Αυστριακό; Γεγονότα και δεδομένα που αλληλοαναιρούνται, ένα πραγματικό μπάχαλο. Είτε δεν υπάρχει επικοινωνία ανάμεσα σε προπονητή και διοίκηση, είτε η ΠΑΕ αποφάσισε απλώς να πληροφορήσει ψευδώς τον κόσμο της ΑΕΛ.Το ένα σενάριο χειρότερο από το άλλο.Προσωπικά στοιχηματίζω ότι αν δεν μιλούσε για το θέμα ο Αναστασιάδης, είτε θα προέκυπτε "θέμα" στη λύση συμβολαίου με την Αιντχόφεν, είτε ο κακός Αυστριακός ξαφνικά δεν θα δεχόταν να επιστρέψει στη Λάρισα. Κάποιοι μπορεί να με χαρακτηρίσουν καχύποπτο. Έχω λόγους να μην είμαι, μετά από όλα αυτά που έχουν δει τα μάτια μας αυτό το καλοκαίρι; Μετά το φιάσκο Φούτσεκ που δηλώθηκε στην προετοιμασία και λίγο μετά απορρίφθηκε; Μετά τις συνεχείς ανακρίβειες σχετικά με τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα; Και άλλα τόσα θέματα που προκαλούν προβληματισμό στον φίλαθλο κόσμο της ΑΕΛ το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Συνεχώς προκύπτουν ερωτήματα αναφορικά με το μεταγραφικό πλάνο της ομάδας.Το τελευταίο διάστημα το ρεπορτάζ αναφέρει οτι γίνονται κινήσεις για επιτελικό. Τα ονόματα του Μαρτίνεζ και του Ριτζμάιερ αυτό μαρτυρούν. Μόλις σήμερα ο κ.Κούγιας δήλωσε ξαφνικά ότι στα χαφ η ομάδα είναι καλυμμένη. Μα μέχρι χθες ψάχναμε χαφ προέδρε. Προφανώς εισακούστηκε η εισήγηση του προπονητή για απόκτηση ενός φορ και μόνο. Μάλλον δεν υπήρχε επικοινωνία μεταξύ των δύο πλευρών τόσο καιρό. Άν μπορέσει κάποιος να βρει ένα πλάνο, μια μεταγραφική πολιτική, ένα σχέδιο βρε αδερφέ, κερδίζει χρυσούν ωρολόγιον.Το ρόστερ ακόμη αξιολογείται. Αύριο έχουμε 1 Αυγούστου. Ο Καπνόπουλος 15 ημέρες δοκιμάζεται.Δεν θα μου προκαλέσει έκπληξη αν τελικά αποκτηθεί. Μόνο δηλώσεις για μεταγραφικούς στόχους και πράξεις που αναιρούν με κατηγορηματικό τρόπο τις δηλώσεις αυτές.

Ο προπονητής δήλωσε ότι έχει την απόλυτη ευθύνη για το ρόστερ. Για το ποιός έρχεται και ποιός φεύγει. Θα κριθεί για τις αποφάσεις του.Θεωρεί ότι του αρκούν δύο αμυντικά χαφ χωρίς συμμετοχή στη σούπερ λίγκ. Αυτός ξέρει σίγουρα καλύτερα. Η πλειοψηφία του κόσμου θεωρεί ότι χρειάζονται δύο με τρεις ποιοτικοί και έμπειροι ποδοσφαιριστές στον άξονα, ώστε να πλαισιώσουν το νεανικό σύνολο,κυρίως στις δύσκολες στιγμές της σεζόν. Τέτοιος είναι και ο Μάντζιος που με μισή φάση έκανε δύο γκολ χθες. Η πολύ καλύτερη ΑΕΛ ηττήθηκε απο το Λεβαδειακό λόγω Μάντζιου, αυτό ήταν το κυριότερο μου συμπέρασμα απο το χθεσινό φιλικό.Όπως και να έχει,μακάρι ο προπονητής να βγεί σωστός και η ομάδα να καταφέρει να πετύχει τον στόχο της.Ποιόν στόχο;Ακόμη αναμένουμε επίσημα την διοίκηση να τον ανακοινώσει...»
Νίκος Στεργίου

*Το aelole.gr δίνει τον λόγο στους απλούς φιλάθλους της ΑΕΛ να εκφράσουν τις απόψεις τους αναφορικά με την αγαπημένη μας ομάδα. Στείλε μας και τα δικά σου θέματα, βίντεο και φωτογραφίες στο e-mail μας ael_ole@hotmail.com. Επίσης μέσω facebook στείλτε τα μηνύματά σας στο aelole.gr
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top