Διαβάστε καθημερινά στο Foxbet.gr αναλύσεις και προγνωστικά για όλους τους αγώνες στο ποδοσφαιρικό κουπόνι στοιχήματος, όπως και προγνωστικά για το μπάσκετ!

Μεγάλη και... δραματική πρόκριση για τη Γερμανία, που κατάφερε να ξεπεράσει στα πέναλτι το εμπόδιο της Ιταλίας. Πλέον, έχει μπροστά της την πρόκληση να... πετάξει έξω τους διοργανωτές και να περάσει στον μεγάλο τελικό, εκεί όπου περιμένει η Πορτογαλία. Βέβαια, τα αγωνιστικά νέα δεν την ευνοούν, καθώς οι Χούμελς, Κεντίρα και Γκόμεζ είναι οριστικά εκτός... μάχης, ενώ αμφίβολος είναι κι ο Σβαϊνστάιγκερ! Από την άλλη, η Γαλλία έκανε «περίπατο» κόντρα στην Ισλανδία και σε αντίθεση με τη Γερμανία έχει σημαντικές επιστροφές ενόψει του ημιτελικού. Συγκεκριμένα, οι Ρεμί και Καντέ είναι στη διάθεση του Ντεσάν, ο οποίος δεν έχει πλέον να σκέφτεται για καμία απουσία! Τα αγωνιστικά νέα, λοιπόν, ευνοούν ξεκάθαρα τους «τρικολόρ», οι οποίοι έχουν τον πρώτο λόγο για την πρόκριση. Σημείο που πληρώνει 2.00!

Εκτός από το Euro, όμως, υπάρχει δράση και στο Europa League, εκεί όπου η Ομόνοια υποδέχεται στη Λευκωσία τη Μπάνατς. Οι Κύπριοι πήραν τη νίκη με 0-1 στο πρώτο ματς, με τον άλλοτε επιθετικό του Ολυμπιακού, Ματ Ντάρμπισιρ, να είναι ο σκόρερ. Η Ομόνοια είναι ακόμα σε στάδιο προετοιμασίας γι' αυτό και άπαντες δεν είναι... ήσυχοι και γνωρίζουν πως χρειάζεται μεγάλη προσοχή για να έρθει η πρόκριση. Από την άλλη, η Μπάνατς ελπίζει σε ένα... θαύμα κι αυτό διότι εκτός από της εις βάρος της σκορ, υπάρχει και η αρνητική εικόνα που παρουσίασε στο πρώτο ματς... Η Ομόνοια, λοιπόν, έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση, ωστόσο το ζητούμενο σε αυτή την περίοδο είναι το αποτέλεσμα κι όχι το θέαμα. Γι' αυτό θα κρατήσουμε το 2-3 γκολ. Όλα τα αγωνιστικά νέα για τις αναμετρήσεις του Europa League στο Foxbet.gr.

 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top