Σήμερα ήρθε στη Λάρισα συνοδευόμενος από τον μάνατζερ του ο αυστριακός διεθνής Marcel Ritzmaier. Είναι 23 ετών και τα τελευταία χρόνια αγωνίζεται στην παλιά πρωταθλήτρια Ευρώπης και μια από τις κορυφαίες ομάδες της Ολλανδίας Αιντχόφεν. Κατά την προηγούμενη σεζόν 2015-16 αγωνίστηκε ως δανεικός στην ολλανδική Ναϊμέγκεν με την οποία είχε 26 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο, πέτυχε 2 γκολ και είχε 11 ασίστ.
Αγωνίζεται στις θέσεις 8 και 10, έχει ύψος 1,87 και διακρίνεται για την εξαιρετική τεχνική του κατάρτιση και τα καλά στημένα.
Ο Marcel Ritzmaier συμφώνησε να υπογράψει 3ετές κλειστό συμβόλαιο με την ΠΑΕ ΑΕΛ και η ΠΑΕ ΑΕΛ συμφώνησε μαζί του με όλους τους οικονομικούς όρους που έθεσε, υπό την προϋπόθεση ότι θα εγκρίνει τη μεταγραφή ο κ. Άγγελος Αναστασιάδης, ο οποίος ζήτησε να δοκιμάσει τουλάχιστον δύο ημέρες τον παίκτη και αν είναι δυνατόν να τον δει αγωνιζόμενο για ένα ημίχρονο στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό το Σάββατο.
Ο ποδοσφαιριστής ήρθε σήμερα το πρωί στη Λάρισα με έξοδα της ΠΑΕ ΑΕΛ συνοδευόμενος από τη σύντροφο του και επισκέφθηκε με τον κ. Κυπαρίσση το AEL FC ARENA και το απόγευμα θα συμμετάσχει στην προπόνηση.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top