Πληροφορήθηκα την ανακοίνωση των Monsters.
Eίμαι βέβαιος ότι και αυτή την ανακοίνωση, χωρίς ονοματεπώνυμο του συντάκτου, όπως και τις προηγούμενες, έχει συντάξει κι έχει δημοσιοποιήσει το ίδιο πρόσωπο, ένας που έχει την ιδιότητα του δικηγόρου και ασφαλώς γνωρίζει, εκτός αν δεν γνωρίζει, τις ποινικές επιπτώσεις αυτού του κειμένου και ο οποίος ισχυρίζεται ότι δεν είναι ο συντάκτης αυτών των ανακοινώσεων αλλά είναι μόνο ο νομικός σύμβουλος της διοικήσεως των Monsters.
Επειδή όμως είναι ο νομικός σύμβουλος γνωρίζει και τα ονοματεπώνυμα της διοικήσεως. Σε αυτό το πρόσωπο αύριο θα κοινοποιήσω νόμιμο έγγραφο και θα του ζητώ να μου εξηγήσει αφενός μεν ποιοι είναι οι διοικούντες των Monsters, ώστε να διασφαλίσω τα νόμιμα δικαιώματά μου από τη συκοφαντική μου δυσφήμιση, η οποία διεπράχθη με τη σημερινή ανακοίνωση, αφετέρου δε να μου εξηγήσει με ποιο δικαίωμα, τόσο αυτός όσο και οι καθημερινοί συνομιλητές του στο facebook, όπως με πληροφόρησαν οι συνεργάτες μου, με δυσφημούν διαδίδοντας ασύστολα ψεύδη για μένα.

Προσπαθώ με ψυχραιμία να αντιληφθώ τι ακριβώς έχω κάνει εις βάρος της ΑΕΛ και των οργανωμένων της, ώστε να δικαιολογείται αυτό το σημερινό συκοφαντικό κείμενο και να εξηγείται το μίσος εις βάρος της μητέρας μου κι εμού.

Είμαι βέβαιος ότι τα αγνά μέλη των Monsters δεν συμφωνούν σε καμία περίπτωση ούτε με το περιεχόμενο του κειμένου ούτε με τα όσα αυτός ο άνθρωπος, εντελώς αδικαιολόγητα εδώ κι ένα χρόνο, διαπράττει εις βάρος μου.

Όσον αφορά την παραδοχή στο κείμενο ότι η συντριπτική πλειοψηφία των χιλιάδων οικογενειών οπαδών της ΑΕΛ αποδοκιμάζει πλέον τις ενέργειες του συνδέσμου ας διερωτηθεί, αυτός ο ιθύνων νους και το στενό του περιβάλλον, ειδικά ο Τζίμης από τη Θεσσαλονίκη που είναι στο Super3 του Άρη, τι είναι αυτό που οδήγησε τους οπαδούς μας σε αυτές τις αποδοκιμασίες εις βάρος τους.

Εγώ πάντως, δεν είμαι αυτός που θα πανηγυρίσει από τη σημερινή εξέλιξη και δηλώνω ότι, σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να κλείσω την ιστορική θύρα των οργανωμένων αλλά αντιθέτως κάνω πρόσκληση σε όλα τα αγνά μέλη των Monsters, ώστε να συνεργαστούν και με τα μέλη από τους υπόλοιπους συνδέσμους οργανωμένων και με τη διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛ για να διοργανώνουμε κάθε Κυριακή αυτή τη μοναδική γιορτή που γίνεται στο AEL FC ARENA.   
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top