Μεγαλώνει το «ψαλίδι» της NOVA προς της ομάδες της Super League, με το συνολικό ποσό να φτάνει τα 2 εκατομμύρια ευρώ.
Oι ομάδες της Super League δεν πέρασαν τα «θέλω» της NOVA για την αναβάθμιση του πρωταθλήματος, με το συνδρομητικό κανάλι να ζητάει μείωση των ομάδων και ανάδειξη του πρωταθλητή μέσω των play offs.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Live Sport» η ΝΟVA... απαντάει στις ομάδες, χτυπώντας στην τσέπη τους. Μετά τα 1,2 εκατομμύρια ευρώ της ρήτρας για την αλλαγή προγράμματος των play offs, πρόκειται σε αυτό το ποσό να προστεθούν και άλλες 740.000 ευρώ.

Η ΝΟVA, βάσει του κανονισμού, θα έπρεπε να καταβάλει αυτό το ποσό στην ΕΠΟ, ωστόσο από τη στιγμή που βρίσκεται στα δικαστήρια με την Ομοσπονδία για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Κυπέλλου δεν έχει δώσει το συγκεκριμένο ποσό.

Έτσι, η ΕΠΟ αποφάσισε να κρατήσει τα χρήματα που έρχονται από την UEFA για τις ακαδημίες των επαγγελματικών συλλόγων, καθώς η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία διανέμει τα ποσά στις ομάδες μέσω των Ομοσπονδιών.

Από την πλευρά της η Super League ζήτησε τα λεφτά από την ΕΠΟ, η οποία την παρέπεμψε στη ΝΟVA, η οποία δεν σκοπεύει να αλλάξει στάση και έτσι οι απώλειες για κάθε ομάδα θα φτάσουν τις 120.000 ευρώ, ποσό που είναι αρκετά μεγάλο για τους «μικρούς».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top