Διαβάστε καθημερινά στο Foxbet.gr όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το online στοίχημα, όπως για παράδειγμα τον οδηγό για τις αδειοδοτημένες online στοιχηματικές εταιρίες.

Ελλάδα – Ιράν
Τζάμπολ σήμερα (04/07) στο Προολυμπιακό τουρνουά μπάσκετ, με την Εθνική μας ομάδα να αντιμετωπίζει το Ιράν. Η Ελλάδα, παρά τα πολλά προβλήματα που προέκυψαν (βλ. Πρίντεζης, Σλούκας, Παπανικολάου) είναι το μεγάλο φαβορί για τη νίκη. Το Ιράν διαθέτει ένα αξιόμαχο σύνολο, έχει καλό προπονητή –Ντιρκ Μπάουερμαν- ωστόσο δύσκολα θα καταφέρει κάτι καλό κόντρα σε μία ανώτερη ποιοτικά ομάδα. Ο άσος, όμως, δεν έχει ιδιαίτερη αξία γι’ αυτό κρατάμε το over 142.5 σε απόδοση 1.75. Διαβάστε στο Foxbet.gr την ανάλυση όλων των αναμετρήσεων του Προολυμπιακού τουρνουά μπάσκετ.
Λος Άντζελες – Βανκούβερ

Οι γηπεδούχοι ταλαιπωρήθηκαν από τις απουσίες το τελευταίο διάστημα και κόντρα στο Κολοράντο έμειναν ξανά στην ισοπαλία. Τα νέα, όμως, είναι πλέον ευχάριστα, καθώς επιθετικός ο Κιν και ο μεσοεπιθετικός Ζαρντές ολοκλήρωσαν τις διεθνείς υποχρεώσεις τους κι είναι έτοιμοι να προσφέρουν ξανά στην ομάδα τους. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι είναι απογοητευμένοι, αφού νίκησαν μεν το Τορόντο με 2-1 εντός έδρας στον τελικό του καναδικού πρωταθλήματος,  ωστόσο έχασαν τον τίτλο στα εκτός έδρας γκολ. Το Λος Άντζελες γέμισε την γραμμή κρούσης με τις επιστροφές του και αυτό αναμένεται να το κάνει πιο επιθετικό. Πάμε με τον άσο σε συνδυασμό με το over 2.5 σε απόδοση 2.45. Αναλύσεις και προγνωστικά για όλα τα ματς του MLS στο Foxbet.gr!
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top