Και το πρωτάθλημα της Σέριε Α στην Ιταλία είναι εδώ. Τα μεγαθήρια της γειτονικής χώρας παίζουν... μπάλα στο foxbet.gr. Μπείτε και διαβάστε τις αναλύσεις από τα ματς της πρεμιέρας και φυσικά τα καλύτερα και ισχυρότερα στατιστικά.

Γουέστ Χαμ – Μπόρνμουθ

Γουέστ Χαμ
Με το ισόπαλο 1-1 έφυγε από τη Ρουμανία η Γουέστ Χαμ την Πέμπτη, με αντίπαλο την Αστρα και απέκτησε προβάδισμα για την πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, εν όψει της ρεβάνς στο Λονδίνο την προσεχή Πέμπτη.

Μπόρνμουθ
Δεν φοβήθηκε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ η Μπόρνμουθ, ωστόσο δεν μπόρεσε να κοντράρει την ανώτερη αντίπαλό της και η εντός έδρας ήττα με 3-1 ήρθε φυσιολογικά.

Σοσιεδάδ – Ρεάλ Μαδρίτης

Σοσιεδάδ
Πέρασε από… σαράντα κύματα την περσινή περίοδο, στην οποία ξεκίνησε με τον Μόγιες στον πάγκο και συνέχισε με τον Σακριστάν από το Νοέμβριο: δεν απέκτησε ποτέ σταθερότητα -ταλανιζόμενη από πολλούς τραυματισμούς- και πολύ απλά «συμβιβάστηκε» με την 9η θέση.

Ρεάλ Μαδρίτης
Με τον «μυθικό» Ζινεντίν Ζιντάν να τη μεταμορφώνει προς το καλύτερο από τον Ιανουάριο που πήρε τη θέση του ανεπιθύμητου Μπενίτεθ, έφτασε στην κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ (11ου της ιστορίας της).


 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top