Μετά από το μακρινό ταξίδι της προηγούμενης αγωνιστικής, η ΑΕΛ επέστρεψε στο γνώριμο φιλικό περιβάλλον του ελληνικού κέντρου για να αντιμετωπίσει το βράδυ της Πέμπτης, 11 Αυγούστου, τη Forest City, για την 13η αγωνιστική του MMSL. Όπως και στους προηγούμενους αγώνες, η ΑΕΛ άρχισε και πάλι νωθρά, κάνοντας το χειρότερο πρώτο ημίχρονου της περιόδου. Ήταν τόσο κακή η εμφάνιση που η φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν 0-1 επί της πρωτοπόρου της βαθμολογίας. Στην προσπάθειά τους για ισοφάριση, οι βυσσινοί γύριζαν τη μπάλα έξω από την περιοχή, χωρίς αποτέλεσμα. Κάπως έτσι φτάσαμε στο 41' όταν ήρθε η ισοφάριση από τον Άλεξ Πονς, ενώ στο 43' ο Κρις Νικολακάκος έδωσε προβάδισμα στην ΑΕΛ με 2-1.
Στην ανάπαυλα των ημιχρόνων οι παίκτες ήταν εμφανώς απογοητευμένοι με την εμφάνισή τους. Ο προπονητής, Μίλτον Γουγουλιάς, απαίτησε από τους παίκτες να παίξουν το παιχνίδι της ΑΕΛ, ενώ προχώρησε σε εσωτερικές αλλαγές βάζοντας τον Πέντρο ασιμόες στο κέντρο και τον Έντι Λεϊβάνο στην πτέρυγα.
Το δεύτερο ημίχρονο ήταν μαγικό, θυμίζοντας την ΑΕΛ του 2015, με πλήρη κυριαρχία, άψογη κυκλοφορία της μπάλας, κάλυψη όλου του αγωνιστικού χώρου και κατοχή στο 70%.
Για την ΑΕΛ σκόραραν : Άλεξ Πονς (3), Πέντρο Σιμόες (2), Κρις Νικολακάκος και Έντι Λεϊβάνο από ένα (1).
Ο "κανονιέρης" Κιθ Άντριου δεν αγωνίστηκε και πάλι, λόγω τραυματισμού, ωστόσο τα νέα είναι ευχάριστα αφού σύμφωνα με την ιατρική γνωμάτευση είναι υγιής και αναμένεται να επανεμφανιστεί την προσεχή Παρασκευή, στον εκτός έδρας αγώνα στο γήπεδο της Curinga.

Μετά τον αγώνα ο προπονητής της ΑΕΛ δήλωσε :
"Δεν θέλω ν' αναφερθώ στην εμφάνισή μας του πρώτου ημιχρόνου. Όλοι είδαν και δεν υπάρχει λόγος να το συζητήσουμε. Οι παίκτες μου το γνωρίζουν. Θέλω απλά να πω ότι στο δεύτερο ημίχρονο ήταν πραγματικά το ποδόσφαιρο που παίζει η ΑΕΛ. Αν συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε όπως στο δεύτερο ημίχρονο, τότε δεν φοβόμαστε για το αποτέλεσμα με οποιονδήποτε αντίπαλο. Είμαι πολύ περήφανος για όλους τους παίκτες μας. Ανταποκρίθηκαν σαν επαγγελματίες και ανάγκασαν τους αντιπάλους να πληρώσουν το τίμημα!
Έχουμε μια πολύ γεμάτη εβδομάδα μπροστά μας, με τρεις (3) αγώνες σε έξι (6) ημέρες!!
Παίζουμε εκτός έδρας με την Curinga την Παρασκευή, 19 Αυγούστου, μετά εντός για τα προημιτελικά του κυπέλλου με τους Three Lions, τη Δευτέρα, 22 Αυγούστου και εντός με τους Σέρβους την Τετάρτη, 24 Αυγούστου. Θα είμαστε πανέτοιμοι".
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top