Μπορεί η ψηφοφορία για το εάν θα διεξαχθούν εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου στη Super League να είναι ντέρμπι (υπήρξε ισοψηφία 8-8 στο ΔΣ της Λίγκας), όμως τελικά ο συνεταιρισμός δεν θα έχει νέο πρόεδρο.
Συγκεκριμένα, υπέρ του αιτήματος των Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ για την εκλογή προέδρου πριν την συζήτηση των θεμάτων του ΔΣ τάχθηκαν πλην των τριών οι Ξάνθη, Παναιτωλικός, ΠΑΣ Γιάννινα, Πλατανιάς και Βέροια, κατά του εν λόγω αιτήματος ψήφισαν οι Ολυμπιακός, ΑΕΛ, Αστέρας Τρίπολης, Ατρόμητος, Λεβαδειακός, Κέρκυρα, Ηρακλής και Πανιώνιος, ενώ η ΕΠΟ ψήφισε «λευκό».

Ετσι, η εκλογή νέου προέδρου θα γίνει στο επόμενο ΔΣ, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Τετάρτη (31/08), με τον Παναθηναϊκό να αποχωρεί από την συνεδρίαση, καθώς οι άνθρωποί του θεωρούν ότι δεν γίνεται να παρθούν αποφάσεις χωρίς να έχει εκλεγεί πρόεδρος.

Η συνεδρίαση συνεχίζεται, με τον Χρήστο Δάρα να εκτελεί χρέη προέδρου ως αναπληρωτής πρόεδρος, έχοντας ως κύρια θέματα συζήτησης το εξώδικο της NOVA στο οποίο οι ΠΑΕ της Super League χαρακτηρίζονται ως υπαίτιες για την αναβολή της έναρξης του πρωταθλήματος, αλλά και την στάση που θα κρατήσει ο συνεταιρισμός απέναντι στην απόφαση του Υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή, να αναβάλει την έναρξη του πρωταθλήματος μέχρι τις 05/09. Χρήστος Δάρας, Γιώργος Σπανός και Φώτης Κωστούλας αποτελούν τη διοικούσα επιτροπή της Σούπερ Λίγκας μέχρι και τις 31 Αυγούστου, όταν θα γίνουν εκλογές για τον νέο πρόεδρο.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top