Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι από τις εταιρίες franchise, οι οποίες επέδειξαν ενδιαφέρον, για να προμηθεύουν τα προϊόντα για τη λειτουργία του κεντρικού καταστήματος καφέ του 1ου ορόφου και των 13 κυλικείων του AEL FC ARENA, επέλεξε να συνεργαστεί με τη Λαρισαϊκή και ραγδαία εξελισσόμενη επιχείρηση με την επωνυμία "CAFE ME" της γνωστής, για την ενασχόλησή της σε χώρους εστίασης, οικογένειας Ανδρεάδη (www.cafeme.gr).
Η ΠΑΕ ΑΕΛ εκτίμησε τόσο το έντονο ενδιαφέρον των ιδιοκτητών της συγκεκριμένης εταιρίας, οι οποίοι είναι και φανατικοί οπαδοί της ΑΕΛ, αλλά και την αισθητική με την οποία αντιμετωπίζουν τόσο τις κατασκευές που πρόκειται να γίνουν στα cafe αλλά και την ποιότητα των προσφερόμενων προϊόντων.

Κατόπιν αυτής της εξέλιξης γίνεται γνωστό στους οπαδούς μας ότι θα μπορούν να προμηθεύονται οτιδήποτε εντός του AEL FC ARENA και με τις προδιαγραφές ασφαλείας, τις οποίες επιβάλλει η Super League και γι' αυτό το λόγο δεν θα επιτρέπεται σε οποιονδήποτε οπαδό, κατά την είσοδό του στο γήπεδο να έχει μαζί του οποιαδήποτε ροφήματα ή τρόφιμα από αυτά τα οποία θα μπορεί να προμηθεύεται από τα cafe και τα κυλικεία.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ κατηγορηματικά διαβεβαιώνει ότι τα cafe και τα κυλικεία τα εκμεταλλεύεται αποκλειστικά η ίδια και η εταιρία "CAFE ME" προσφέρει την οργάνωση, τα προϊόντα και την εκπαίδευση του προσωπικού και είναι πολύ σημαντικό οι οπαδοί μας να προμηθεύονται προϊόντα από αυτά, γιατί έτσι μόνο θα καταφέρουμε να είμαστε συνεπείς στις υποχρεώσεις μας προς τη Γήπεδο ΑΕ, ώστε να συνεχίσουμε να χρησιμοποιούμε το AEL FC ARENA.

Θέλουμε να ζητήσουμε συγγνώμη διότι δεν έχουμε προλάβει να ανακαινίσουμε όπως πρέπει όλους αυτούς τους χώρους, αφού η οριστική συμφωνία μας με τη Γήπεδο ΑΕ έχει υπογραφεί μόλις προ ολίγων ημερών, γι' αυτό άλλωστε δεν λειτούργησαν στους φιλικούς μας αγώνες.

Διαβεβαιώνουμε ότι τουλάχιστον στο μεθεπόμενο παιχνίδι μας με την ΠΑΕ Ολυμπιακός, με δαπάνες μας θα έχουν εντελώς ανακαινιστεί όλοι αυτοί οι χώροι ώστε, όπως προβλέπει και η νέα σύμβασή μας με τη Γήπεδο ΑΕ, να μπορούν να χρησιμοποιηθούν και καθημερινά.

Περί της συνολικής λειτουργίας των cafe και της μπουτίκ στο γήπεδο, σε συνδυασμό με την καθημερινή λειτουργία και των σουιτών, θα γίνει είδική εκδήλωση την επόμενη εβδομάδα στο AEL FC ARENA.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top