Το ερασιτεχνικό σωματείο της ΑΕΛ πέρασε στην αντεπίθεση στην κόντρα του με τον Αλέξη Κούγια και μάλιστα έδωσε στην δημοσιότητα και το εξώδικο που έχει αποστείλει.
ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΗΣ
ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ – ΟΧΛΗΣΗ – ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ

Του Φίλαθλου Σωματείου, που εδρεύει στη Λάρισα (Μ. Αλεξάνδρου 35) με την επωνυμία «ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΑΡΙΣΑΣ - Α.Ε.Λ.» όπως νόμιμα εκπροσωπείται.

ΚΑΤΑ

Του Αλέξιου Κούγια του Χρήστου, δικηγόρου, κατοίκου Αθηνών (Λεωφ. Β. Σοφίας 55), ιδιοκτήτη ιδιωτικής κεφαλαιουχικής εταιρείας με την επωνυμία «ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΙΚΕ», ιδιοκτήτριας της ποδοσφαιρικής ανώνυμης εταιρείας ΑΕΛ ΠΑΕ.
Του Ιωάννη Δ. Καλογιάννη, δημοσιογράφου, υπεύθυνου Τύπου ΠΑΕ ΑΕΛ, κατοίκου Λάρισας (Βόλου 85)
            Σε απάντηση της από 14/6/2016 εξώδικης δήλωσης σας, η οποία δημοσιεύθηκε στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, έχουμε να δηλώσουμε τα κάτωθι:

          Το σωματείο μας από την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΛ από εταιρεία συμφερόντων σας, φρόντισε ώστε να συνεργαστεί μαζί σας προς όφελος της πορείας της ΟΜΑΔΑΣ της ΑΕΛ και πανηγύρισε μαζί με όλη την πόλη της Λάρισας την άνοδο αυτής στο πρωτάθλημα της ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ.

          Πλέον μετά και τις τελευταίες εξελίξεις, τη δημοσιοποίηση διά του τύπου και την κριτική που ασκείται από ραδιοφωνικούς παραγωγούς του ΑΕΛ ΡΑΔΙΟ 104,8 και ειδικότερα τον δεύτερο των εξωδίκως δηλούμενων είναι υποχρεωμένο, σεβόμενο το θεσμικό του ρόλο και εκτιμώντας τη σοβαρότητα του περιεχομένου αυτών, να δηλώσει ότι δεν αποδέχεται επ΄ ουδενί τα όσα αναληθή και προδήλως συκοφαντικά αναφέρονται.

          Συγκεκριμένα, σχετικά με τη συνάντηση που αναφέρεται στη δημοσιοποιηθείσα εξώδικη δήλωση σας με μέλη του ΔΣ του σωματείου σας

ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ότι ουδέποτε ειπώθηκαν τα όσα ισχυρίζεστε και το περιεχόμενο τους είναι σαφώς αναληθές και πρόδηλα συκοφαντικό και βλάπτει την τιμή και την υπόληψη των πέντε (5) παρόντων μελών του ΔΣ.

          Όσον δε αφορά τη χρήση άτυπων ιδιωτικών συνομιλιών που έλαβαν χώρα με πρόδηλο σκοπό τη βελτίωση των σχέσεων και την καλύτερη συνεργασία ΠΑΕ και ερασιτεχνικού σωματείου, χωρίς την προηγούμενη ενημέρωση και συγκατάθεση των συνομιλητών, δε συνάδει με την ηθική, που πρέπει αμφότερες πλευρές να μας χαρακτηρίζει και ενδεχομένως παραβιάζει δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα.

          Μετά ταύτα επιθυμούμε στο εξής, ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΟΙ για την έως τώρα συμπεριφορά σας, αμφότεροι να απέχετε από κάθε ενέργεια που στο μέλλον θα προσβάλλει την τιμή και την υπόληψη μεμονωμένων μελών και του συλλόγου μας γενικότερα και σας ΖΗΤΟΥΜΕ εντός προθεσμίας τριών (3) ημερών από τη λήψη της παρούσας, ο μεν πρώτος υμών να ανακαλέσει με δημόσια έγγραφη δήλωση τα όσα συκοφαντικά ισχυρίστηκε, ο δε δεύτερος να δηλώσει δια του τύπου ότι οι προσωπικές του τοποθετήσεις στην ραδιοφωνική του εκπομπή ήταν αποτέλεσμα κακής ενημέρωσης που έλαβε.

          Σε αντίθετη περίπτωση και με το πέρας άπρακτης της ως άνω προθεσμίας, σας δηλώνουμε ότι: α) θα κοινοποιήσουμε την παρούσα στα μέσα μαζικής ενημέρωσης προς αποκατάσταση της αλήθειας, β) επιφυλασσόμαστε να ασκήσουμε τα νόμιμα δικαιώματα μας ενώπιον των αρμόδιων δικαστικών αρχών και γ) μετά τη ρήξη των σχέσεων μεταξύ του σωματείου και της ΠΑΕ ΑΕΛ, θα βρεθούμε στη δυσάρεστη θέση να αποσύρουμε από μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ τον εκπρόσωπο μας.

          Αρμόδιος δικαστικός επιμελητής καλείται να επιδώσει νόμιμα την παρούσα προς τους εξωδίκως δηλούμενους, καλούμενος να αντιγράψει ολόκληρο το περιεχόμενο της στην έκθεση επιδόσεως

Λάρισα, 27 Ιουλίου 2016
Για το εξωδίκως Δηλών Σωματείο
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top