Η ΠΑΕ ΑΕΛ, σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Λάρισας που τη φιλοξένησε, παρουσίασε το Χορηγικό Πρόγραμμα 2016-17, βράβευσε τους χορηγούς που στήριξαν τις προσπάθειές της την περίοδο 2015-16 και μέσω του ιδιοκτήτη της κ. Αλέξη Κούγια έκανε τον απολογισμό ενός έτους από την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών.
Ο κ. Κούγιας ανέλυσε τα πεπραγμένα μιας σημαντικής χρονιάς με πολλά μέτωπα, προκλήσεις, χαρές και λύπες, μεγάλους στόχους που πέτυχε η ομάδα με την καθαρή άνοδό της στη SL, έδωσε με τον λόγο του αρκετές λεπτομέρειες για περιστατικά και αποφάσεις που πήρε η ΠΑΕ ΑΕΛ, μίλησε για τις μεταγραφές και την ΑΕΛ της νέας περιόδου κι έκανε άνοιγμα για συζήτηση και πάλι με την Ερασιτεχνική με συστάσεις για ενότητα και αποφυγή μικροεγωισμών.

Στην εκδήλωση βρέθηκαν όλα τα μέλη του ΔΣ και στο πάνελ για συντονισμό και ομιλίες ήταν ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Αλέξης Κούγιας, ο πρόεδρος κ. Ανδρέας Λιόντος, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Αδάμ, ο εκπρόσωπος τύπου κ. Γιάννης Καλογιάννης και ο διευθυντής marketing κ. Αποστόλης Νταϊλιάνης.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ απευθύνθηκε σε τοπικούς επιχειρηματίες, στους οποίους και ανέλυσε τις προοπτικές που δημιουργούνται για τις επιχειρήσεις από τη συμμετοχή της ομάδας στο Πρωτάθλημα της Super League, τους τρόπους προβολής μέσα από πλήθος επιλογών και τα κόστη για τις χορηγίες και τις σουίτες της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Απονεμήθηκαν τιμητικοί έπαινοι σε επιχειρηματίες και εκπροσώπους εταιριών που στηρίξαν και συνεχίζουν να στηρίζουν χορηγικά την ΠΑΕ ΑΕΛ και έγινε ανάλυση των επιλογών διαφήμισης με περισσότερες λεπτομέρειες σε κατ' ιδίαν συζητήσεις με τους καθ' ύλην αρμόδιους.

Στο περιθώριο της εκδήλωσης ο κ. Κούγιας συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Λάρισας κ. Δημήτρη Αδάμ και συμφώνησαν για κοινές μελλοντικές δράσεις.

Καθημερινά συνεχίζεται η ενημέρωση επιχειρήσεων για τα Χορηγικά Προγράμματα της ΠΑΕ ΑΕΛ και ανανεώνονται συνεργασίες από πέρυσι. Στο πλαίσιο της οργάνωσης για τα παιχνίδια στη SL δημιουργούνται ευέλικτα πακέτα συνδυαστικής προβολής, των εταιριών που ενδιαφέρονται να ενωθούν με τους "βυσσινί", στο γήπεδο AEL FC ARENA.

Eπικοινωνία με το τμήμα marketing της ΠΑΕ ΑΕΛ για ενημέρωση και περισσότερες πληροφορίες: Τηλ. 2410 259000, fax: 2410 259001, info@aelfc.gr   
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top