Σχετικά με την επιλογή του κ. Βασίλη Σαμαρά για τη θέση του β' αντιπροέδρου, σε αντικατάσταση του παραιτηθέντα κ. Παν. Κιούση, η ΠΑΕ ΑΕΛ επισημαίνει τα εξής:
Ο κ. Σαμαράς, ο οποίος εκπροσωπεί μία από τις αξιολογότερες εταιρίες με εξέχουσα θέση στην ελληνική αγορά, προτάθηκε από τον τεχνικό μας διευθυντή κ. Θωμά Κυπαρρίση. Ακολούθησαν δύο συναντήσεις με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ κ. Αλέξη Κούγια, κατά την διάρκεια των οποίων υπήρξε ταύτιση απόψεων. Του ζητήθηκε λοιπόν να παραβρεθεί στη συνεδρίαση του Δ.Σ., ώστε να καταθέσει τις απόψεις του και στα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης και με την ευκαιρία να γνωριστεί μαζί τους. Κάτι που έγινε. Μάλιστα ο κ. Σαμαράς ήταν παρών και κατά την σύνταξη της σχετικής ανακοίνωσης, σύμφωνα με την οποία θα ήταν προτεινόμενος για τη θέση του β' αντιπροέδρου στη γενική συνέλευση της 24ης Σεπτεμβρίου. 'Ολως παραδόξως όμως, το βράδυ της επομένης ημέρας, "ανέβασε" στη σελίδα του στο f/b, προσωπική του δήλωση περί μη αποδοχής της "πρότασης"!!!

Ο κοινός στόχος που όλοι υπηρετούμε και δεν είναι άλλος από το καλό και την πρόοδο της αγαπημένης μας ομάδας, δεν μας επιτρέπει τον οποιονδήποτε περαιτέρω σχολιασμό. Είμαστε όλοι ισοϋψείς στρατιώτες της ΑΕΛ, από όποιο μετερίζι κι αν αποφασίσει ο καθένας μας να πολεμήσει και να προσφέρει.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top