Βρέθηκε στη Λάρισα μετείχε στις προπονήσεις της ΑΕΛ, αγωνίστηκε στο εκτός έδρας φιλικό με τα Τρίκαλα, αλλά δεν ικανοποίησε και αποχώρησε για να καταλήξει τελικά στον Απόλλωνα Σμύρνης. Ο λόγος για τον 31χρονο μεσοεπιθετικό, Χρήστο Τζάνη, ο οποίος πέρασε από το μικροσκόπιο του Άγγελου Αναστασιάδη, ο οποίος και τελικά τον «έκοψε».
Την σεζόν 2015-2016 βρισκόταν στον Πανθρακικό, αλλά υπέστη ρήξη χιαστών στο παιχνίδι της δεύτερης αγωνιστικής της Superleague με αντίπαλο τη Βέροια, με αποτέλεσμα να χάσει το υπόλοιπο της σεζόν. Ο Χρήστος Τζάνης είναι γεννημένος στις 22 Απριλίου του 1985 και ξεκίνησε την καριέρα του από τον Αστέρα Παραποτάμου, ακολούθησε η Αναγέννηση Άρτας και ο ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ βρισκόταν στον Πανθρακικό από τον Ιανουάριο του 2013, όπου έμεινε ελεύθερος τον Ιούνιο του 2016. Έχει καταγράψει συνολικά με τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα και του Πανθρακικού 120 συμμετοχές στην Superleague, έχοντας πετύχει, παράλληλα, και 20 τέρματα, ενώ έχει 79 συμμετοχές και 8 τέρματα στην Football League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Απόλλωνα Σμύρνης
«Παίκτης του Απόλλωνα Σμύρνης είναι από σήμερα ο Χρήστος Τζάνης. Γεννημένος στις 22/4/1985, αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός και έχει παίξει σε Πανθρακικό, ΠΑΣ Γιάννινα, Αναγέννηση Άρτας και Αστέρα Παραποτάμου».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top